Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hırıltılı solunum ateş kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69196
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 19:35

Konu: Hırıltılı solunum ateş kusma
Mesajı Yazan: Seşafeal
Konu: Hırıltılı solunum ateş kusma
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2021 Saat 05:11
Bir de hocam karnından sesler geliyor ? Çok gaz çıkaran bi çocuk değil normalde gaz da çıkarıyor ✋🏻

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2021 Saat 00:19
Antibiyotik vermeyin, arkadan ishal geliyor olabilir. 

Mesajı Yazan: Seşafeal
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2021 Saat 01:45
Vermedik hocam antibiyotik filan elhamdulillah daha iyi şimdi rahat uyuyor az hırıltı var ama keyfi yerinde bricanyl devam etsem mi yoksa kendiliğinden geçmesini beklemek daha mı doğru  olur ?

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2021 Saat 02:33
Gerek olunca Bricanyl verin. 

Mesajı Yazan: Gamze kacal
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2021 Saat 07:05
Hocam aynı durumu yaşadığım için sormak istedim oglum da bebekliğinden beri aynı durumu yaşıyor her grip olduğun da nefesi sıkışıyor doktorlar bunun astım olduğunu söyledi bricanly de astım ilacı bukadar küçük çocuklarda astım olabiliyormu oglum suan 5 yasinda 1 yıldır grip olmuyor malum okullar kapalı abladan bulaşıyordu hep grip bize okul olmadığı için giripte olmuyorlar niye hocam grip olduğun da bi çocuğun nefesi tıkanır bide bu ventolin aynı görevi görüyor mu biz çok kullandık makinaya koyup buhar şeklinde 

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2021 Saat 18:52
Astim degil ama, bilhassa asiri temiz bakilmis cocuklarda, enfeksiyonlarda Bronslarda spasm olabiliyor.
Aradaki fark; Astim hayat boyu surer. 
Ventolin'i sakin surup olarak kullanmayin, etkili dozlara cikildiginda, tasikardilere sebep olursunuz. Bricanyl
ile sonuc alamazsaniz, Ventolin sprey kullanin. 

Mesajı Yazan: Gamze kacal
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2021 Saat 19:01
4 aylıkken daha ilk gribinde nefesi tıkandı hocam ama git gide daha hafif atlatmaya başladı ama bebekken dk 60 kez nefes alıp verirdi .yine grip olduğun da hafif bir daralma oluyor sırtını dinlediğimde ince islik sesi var ama nefesini tıkıcak kadar olmuyor evet astım omur boyu sürer ama bizim gibi olanlar yasa bağlı buyuduķce normallesiyor yok hocam ventolini hiç surup olarak içmedik sadece hava olarak kullandik

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2021 Saat 19:22
Hic merak etmeyin, zamanla gececek. Imkan oldukca, Park/bahce ye goturun. Elleri biraz topraga degsin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat