|
İshal ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2021 Saat 21:44 |
Dr bey kızım 54 aylık. ateşi var dün gece başladı.bugunde ishal oldu.ishali durdurmak için birşey yapmadım.atesini de dusurmuyorum
İshal nekadar sürer? Nezman tehlikelidir mudahele etmek gerekir?
Düzenleyen Gunes05 - 18 Mar 2021 Saat 21:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldigi mikrobun, sayi ve cinsine gore ishal devam eder.
Kusma olmadan, tek basina ishal ile bir su kaybi olmaz... Sakin ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey bu bağırsak enfeksiyonu mu? Ateş ve ishalden başka şikayeti yok suanda
Siz ishali durdurmayın diyorsunuz diye hatırlıyorum doğru mu yapıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, Enfeksiyon, sakin ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
Dr bey ilaç vermedim ne isterse yediriyorum.bugun ateş yok ama kakası yoğun mukus ve mukus içinde kanlı bir hal aldı.karnim ağrıyor diye lavobaya gidiyoruz kaka yapınca geçiyor karın ağrısı.
Siz bir danisana bunu yazmışsınız " ishal yapan bakterilerin toksinleri,bağırsak yuzeyini tahriş yapar Bu tahriş sonucunda bağırsak cidarindaN aşırı sıvı salgısı olur.bu salgi Uzadiginda kanama olur" böyle okudum ishalle ilgili yazdıklarınızı. Benim sorum şu bu tablo hastalık ilerlediginde mi olur yoksa hastalıgin geçmek üzere olduğunu mu gösterir?mukuslu kanlı kaka kaç gün normaldir doktora gitmek gerekir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- EGER; bakteriyel ishal ise, kendiliginden duzelir.
2- Amipli Dizanteri ise, tedavi gerekir. FARK: Amipli dizanteri de, sancili bir donemden sonra, kus pisligi kadar ufak, mukuslu, kanli kakalar cikar. Bakteriyel ishallerde, bol miktarda kaka vardir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Mar 2021 Saat 21:15 |
|
![]() |
|
Dr bey kakamiz kuş pisliği kadar az değil.karin ağrısı kakası geldiğinde oluyor kaka yapinca geçiyor. Kan sadece mukus içinde var.
Bağırsak hasarı olduğu için kan geliyor demiştiniz bağırsağı güçlendirmek için birşey yok mu? Kan gelmesi ister istemez korkutuyor.probiyotikler işe yarar mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!!! Barsaklar daha tamirat safhasinda iken, sakin onlarin calismasini zorlastiracak hicbir ilac veya
Probiyotik kullanmayin. SAKIN Turk doktorlarina inanmayin! Probiyotikler sadece, Antibiyotik kullanim sonucu olusan ishallerde kullanilirlar.... Ishal ilaci DEGILLERDIR!! Unutmayin; ishal ve kusma, vucudun SAVUNMA mekanizmalaridir. ASLA, Turk doktorlarinin zannettigi gibi hastalik degildirler. Vucut, ishal ve kusma ile mikroplari uzaklastirmaya calisir... Antibiyotikler; sadece, kan dolasimi ile erisebildikleri dokularda etkilidirler. Kan dolasiminin olmadigi barsak icinde asla etkili olamazlar, sadece barsak cidarina kadar girerek, orada yasayan yararli bakterileri oldurerek, hastaligin ilerlemesine, agirlasmasina ve uzun surmesine sebep olurlar. Bu durum, tam da Turk doktorlarinin arayip bulamadigi bir durumdur! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Mar 2021 Saat 21:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|