|
Boy kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yayan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2020 Saat 21:27 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Persentil degerlendirmesi; tek bir olcum ile degerlendirilmez..
Persentil, aylar boyunca hesaplanan persentil degerleri, yukari mi cikiyor, asagimi iniyor, o onemlidir. |
|
![]() |
|
yayan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam boyu artıyor bundan eminim sürekli takipe diyorum ama kilosu 15 ekimden beri her ay ölcüyorum 10.400 dü dün saglık ocagında 10.500 cıktı
Yani 5 ayda sadece 100 gr artmıs. Boy kilo tablonuzda da kilosu 1200 gr eksik. Boyu tam. Aylardır kilo almayınca boy uzamasınında duracagından korkuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ISTE.. O eksik olan, "1200" grami takip edeceksiniz!!
Bu acik, artiyormu (o zaman bir problem var demektir), azaliyormu( isler iyiye gidiyor demektir), Yoksa, sadece ayni acik ile devam etmesinde bir sakinca yok. |
|
![]() |
|
Peki hocam gec kalmak istemiyorum ortalama kac ay daha takip ediyim ve ortalama aylık kac gr alması yeterli olur.
Cok teşekür ederim iyi çalısmalar dilerim. ( temmuz ayı için randevularnız ne zaman acılır hocam ne zaman yazalım bir arkdstan telfn numaranızı aldım oraya mesaj bıraksam ulasır mı acaba size, türkiyede yokken kapalı olur diye belirtmişsiniz.)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hala anlatamadim, herhalde!
"ISTE.. O eksik olan, "1200" grami takip edeceksiniz!! Bu acik, artiyormu (o zaman bir problem var demektir), azaliyormu( isler iyiye gidiyor demektir), Yoksa, sadece ayni acik ile devam etmesinde bir sakinca yok." |
|
![]() |
|
Hocam cok teşekkür ederim, vaktinizi aldım, hakkınızı helal edin cok teşekkürler. Allah razı olsun .
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
Hocam tekrardan merhabalar, kızımla ilgili en son mart ayında konusmustuk.
Kızım suan 26 aylık 87 cm boy 10.600 gr kilosu var. Sizin tablonuzda 24 aylık kilo 11.7 gösteriyor. Kızım 26 aylık olmasına ragmen bu kilodan 1100 gr düşük. Boy olarak tabloya göre cok iyi durumda. Cok hareketli fakat hiç bsey yemiyor. Günlük 500 ml sütünü kesin alıyor. Onun dısında yedikleri toplasak 2 yemek kasıgı ancak eder. Hocam sorunumuz söyle ki 15 ekimden beri 7 ayda sadece 200 gr kilo aldı bu normal mi sipraktin baslayalım mı. Persantil egrilerinde hep normal altı kilosu cok düşük değer cıkıyor bi kaç farklı sitedende ölctüm hocam. Bas cevresi 47 cm. Değerli yorumunuza her zaman ihtiyacmz var. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|