|
b12 iğnesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
daisy_b ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2019 Saat 16:55 |
Hocam merhaba siteye bir arkadaşımın tavsiyesi ile yeni üye oldum ve bol bol okumaya başladım. Okurken yakın zamanda B12 ile ilgili bir soruya verdiğiniz cevabı gördüm. 41 yaşında bir bayanım bugüne kadar d vitamini dışında, ve arada saç dökülmem için vurdurduğum bepanten iğne dışında hiç vitamin kullanmadım. ama çok hayvansal ürün tüketen biri değilim. gittiğim doktor kan tahlilimde b12 imin bir önceki yıla göre 450 lerden 260 lara düştüğünü cobalex diye bir iğne verdi. İlk kutuyu her gün ikinci kutuyu haftada bir olacak şekilde vurulmamı söyledi. Ben iki adet vurulduktan sonra sizin cevaplarınızı gördüm. B12 için emilim ile ilgili bir problem yoksa bir şey yapılmaması gerektiğini okudum. İğneyi iki tane olup kessem bir sakıncası olur mu? Yoksa başladığım için vurdurmaya devam etmeli miyim? çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiye kadar NE faydasini gordunuz ki?? Tamamen; "sanki muhim bir is yapiliyormus" havasi yaratmak icin yapilan bir islem. Kasten igne veriyor ki, bu kadar zahmetten sonra; "bir sonuc alamadim" diyemiyesiniz.. B12'nin boyle bir ozelligi olsa, etrafta KEL KALMAZ... Herkes lepiska sacli olurdu. Kesin, hicbir sakincasi olmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|