Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

b12 iğnesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63463
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 17:30

Konu: b12 iğnesi
Mesajı Yazan: daisy_b
Konu: b12 iğnesi
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2019 Saat 16:55
Hocam merhaba siteye bir arkadaşımın tavsiyesi ile yeni üye oldum ve bol bol okumaya başladım. Okurken yakın zamanda B12 ile ilgili bir soruya verdiğiniz cevabı gördüm. 41 yaşında bir bayanım bugüne kadar d vitamini dışında, ve arada saç dökülmem için vurdurduğum bepanten iğne dışında hiç vitamin kullanmadım. ama çok hayvansal ürün tüketen biri değilim. gittiğim doktor kan tahlilimde b12 imin bir önceki yıla göre 450 lerden 260 lara düştüğünü cobalex diye bir iğne verdi. İlk kutuyu her gün ikinci kutuyu haftada bir olacak şekilde vurulmamı söyledi. Ben iki adet vurulduktan sonra sizin cevaplarınızı gördüm. B12 için emilim ile ilgili bir problem yoksa bir şey yapılmaması gerektiğini okudum. İğneyi iki tane olup kessem bir sakıncası olur mu? Yoksa başladığım için vurdurmaya devam etmeli miyim? çok teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2019 Saat 19:17
Simdiye kadar NE faydasini gordunuz ki??  Tamamen; "sanki muhim bir is yapiliyormus" havasi yaratmak
 icin yapilan bir islem. Kasten igne veriyor ki, bu kadar zahmetten sonra; "bir sonuc alamadim" diyemiyesiniz.. 
B12'nin boyle bir ozelligi olsa, etrafta KEL KALMAZ... Herkes lepiska sacli olurdu. 
Kesin, hicbir sakincasi olmaz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat