|
Ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2019 Saat 18:30 |
Kadir bey merhaba , 3 yaşında oğlumun 2 gündür 38lerde seyreden ateşi var.keyfi yerinde gibi ama iştahı yok ve halsiz görünüyor .geceleri uyuduktan sonra sürekli yutkunuyor gıcık tutuyor o kadar.birde bugün bana ultrason yapıldı mide ağrısı şikayetiyle. Safra kesemin büyüdüğünü ve içinde küçük taşlar olduğunu söyledi. Eritmek için ilaç verdi 3 ay kullanicakmisim.sizin fikrinizi almak istedim .şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oglunuz, basit bir Grip geciriyor, ilac kullanmayin.. Sizin "mide agrisi" safra kesesinden oluyor ise, agri ayrica, SAG Kurek kemigine de vurur. Eger bu sekil agri olmazsa, safra kesesi mesul degildir.. Gastrit olabilir. Sabahlari, gunde 1 defa 1 tablet Famodin 40 alin, 2 gunde agriniz gecerse, teshis: Gastrit'tir. Safra kesesi agrilari cok siddetli agrilardir.. Gastrit o kadar siddetli agri yapmaz.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağrılarım dönem dönem çok şiddetli oluyor .daha çok yemek yemeyi abartttigim zamanlarda. Taşların henüz küçük oldüğünü o ilacı 3 ay kullanirsam eriycegini söyledi ..midem ağrıdığı zamanlarda sağ tarafımda da şiddetli bi ağrı oluyor .ilacı kullanmasam taşlar buyur mu .ya da kullansam.zararı olur mu
|
|
![]() |
|
Birde oğluma ateş çok sersemletirse dolven veriyorum günde bi.kaç kez sorun olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kese icindeki taslar; agri yapmazlar.. kucuk taslar safra yoluna girdiklerinde siddetli agri olur.. Buyuk taslar zaten safra yollarina giremiyecekleri icin, hc agri yapamazlar.. safra kesesi taslarini, elinize alsaniz ve en kuvvetli bir Asit solusyonu icine atsaniz, gene eritemezsiniz. Safra taslarini kese icinde "eritmek" diye bir sey yoktur.. Bunu soyleyen, tam bir sarlatan. Nereden bulursunuz boyle sahtekarlari?? Su ilacin adini bir yazin da, bir bakalim ne imis!! Ya; Zaten Safra kesenizde hic tas YOK!! Ya da; 5 ay sonra, araki o doktoru bulasin!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2019 Saat 01:49 |
|
![]() |
|
Ursactive 250 ilacın adı ..taş varsa bile erimez diyorsunuz değil mi. Peki zaman içinde beni nasıl etkiler bu kucuk taşlar tabi varsa .bir de arada dolv en verdik oğluma başka bişey vermedik.inanın burdaki doktorlara zerre güvenim yok.kurulmuş gibi aynı şeyleri söylüyorlar .kulağı kızarmış boğazı kızarmış diyip antibiyotik yazıyorlar hemen .ve iyi ki varsınız sizin sayenizde ben o antibiyotikler ı çocuklarıma ıcirmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeni safra tasi olusumunu engeller.. Eritmesi ?? Biraz zor.. O da EGER tas varsa.. Ben olsam, baska bir yerde, US yaptiririm..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2019 Saat 19:54 |
|
![]() |
|
Devlet ve araştırma hastanelerine guvenebilirmiyiz kadir bey .ben özel hastanede yaptırdım ultrason.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|