Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62910
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 22:29

Konu: Ates
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: Ates
Mesaj Tarihi: 06 May 2019 Saat 18:30
Kadir bey merhaba , 3 yaşında oğlumun 2 gündür 38lerde seyreden ateşi var.keyfi yerinde gibi ama iştahı yok ve halsiz görünüyor .geceleri uyuduktan sonra sürekli yutkunuyor gıcık tutuyor o kadar.birde bugün bana ultrason yapıldı mide ağrısı şikayetiyle. Safra kesemin büyüdüğünü ve içinde küçük taşlar olduğunu söyledi. Eritmek için ilaç verdi 3 ay kullanicakmisim.sizin fikrinizi almak istedim .şimdiden teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 May 2019 Saat 19:33
Oglunuz, basit bir Grip geciriyor, ilac kullanmayin.. 
Sizin "mide agrisi" safra kesesinden oluyor ise, agri ayrica, SAG Kurek kemigine de vurur. 
Eger bu sekil agri olmazsa, safra kesesi mesul degildir..
Gastrit olabilir. Sabahlari, gunde 1 defa 1 tablet Famodin 40 alin, 2 gunde agriniz gecerse, teshis: Gastrit'tir. 
Safra kesesi agrilari cok siddetli agrilardir.. Gastrit o kadar siddetli agri yapmaz. 

Mesaj Tarihi: 06 May 2019 Saat 21:50
Ağrılarım dönem dönem çok şiddetli oluyor .daha çok yemek yemeyi abartttigim zamanlarda. Taşların henüz küçük oldüğünü o ilacı 3 ay kullanirsam eriycegini söyledi ..midem ağrıdığı zamanlarda sağ tarafımda da şiddetli bi ağrı oluyor .ilacı kullanmasam taşlar buyur mu .ya da kullansam.zararı olur mu 

Mesaj Tarihi: 06 May 2019 Saat 22:59
Birde oğluma ateş çok sersemletirse dolven veriyorum günde bi.kaç kez sorun olurmu

Mesaj Tarihi: 07 May 2019 Saat 01:48
Kese icindeki taslar; agri yapmazlar.. kucuk taslar safra yoluna girdiklerinde siddetli agri olur.. Buyuk taslar
 zaten safra yollarina giremiyecekleri icin, hc agri yapamazlar..
safra kesesi taslarini, elinize alsaniz ve en kuvvetli bir Asit solusyonu icine atsaniz, gene eritemezsiniz.
Safra taslarini kese icinde "eritmek" diye bir sey yoktur.. Bunu soyleyen, tam bir sarlatan.
Nereden bulursunuz boyle sahtekarlari??
Su ilacin adini bir yazin da, bir bakalim ne imis!!
Ya; Zaten Safra kesenizde hic tas YOK!!  Ya da; 5 ay sonra, araki o doktoru bulasin!! 

Mesaj Tarihi: 07 May 2019 Saat 12:19
Ursactive 250  ilacın adı ..taş varsa bile erimez diyorsunuz değil mi. Peki zaman içinde beni nasıl etkiler bu kucuk taşlar tabi varsa .bir de arada dolv en verdik  oğluma başka bişey vermedik.inanın burdaki doktorlara zerre güvenim yok.kurulmuş gibi aynı şeyleri söylüyorlar .kulağı kızarmış boğazı kızarmış diyip antibiyotik yazıyorlar hemen .ve iyi ki varsınız sizin sayenizde ben o antibiyotikler ı çocuklarıma ıcirmiyorum 

Mesaj Tarihi: 07 May 2019 Saat 19:53
Yeni safra tasi olusumunu engeller.. 
Eritmesi ??  Biraz zor..  O da EGER tas varsa.. 
Ben olsam, baska bir yerde, US yaptiririm.. 

Mesaj Tarihi: 07 May 2019 Saat 22:03
Devlet ve araştırma hastanelerine guvenebilirmiyiz kadir bey .ben özel hastanede yaptırdım ultrason.

Mesaj Tarihi: 07 May 2019 Saat 22:22
Baska bir yer olsun, hangisi oldugu onemli degil.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat