|
Kulak tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ömer Fatih ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ömer Fatih
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2018 Saat 18:07 |
Iyi aksamlar hocam
Kendim icin yaziyorum . Sanirsam 3 yil once kulagim tikanmisti Size yazmistim , sakın elletmeyin gecer demistiniz 15 gun az duydum 15 gun tamamen kapandi sag kulagim hic duymadi daha sonra yavas yavaş acildi. Bu durum her yil tekrarladi. Bu yaz da aynisini yasadim sabrettim gecti. Simdi tekrar tikanmaya basladi. Rahat duymak icin elimle hafif bastirma hareketi yapiyorum oyle olunca hafif bir agri oluyor arada kasinti oluyor. Normal zamanda da sunu farkettim sag kulagim sola gore daha az duyuyor. Hic doktora gitmedim. Ne yapmami tavsiye edersiniz. Çok teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acaba; "Kulak kiri" varmi?? Bir KBB doktoru gorsun, kir varsa temizlenmesi iyi olur. Kir yoksa, tikandiginda, Iliadin Pediatrik(cocuklar icin olan) BURUN damlasini kullanin. Nasil kullanilacagini cok anlattim.
|
|
![]() |
|
Ömer Fatih ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ömer Fatih
Hocam onceki yazinizda temizletmeyin demistiniz ben mi yanlis anlamisim acaba birde halk arasinda temizletince her sene istiyor sözü ne kadar doğru
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
".... birde halk arasinda temizletince her sene istiyor sözü ne kadar dogru …" Son derece, SALAKCA bir laf.. Kulak Kir yapmaya musait ise, temizletseniz de yapar, temizletmesinizde.. Temizletmezseniz, kulak kiri butun kulak yolunu kaplar.. Kulak agrisi oldugunda (kulak zarinin delik olma ihtimali yuzunden) o donem yikanmasi mahsurlu olabilir. Hazir agri yokken, yikatin (tabii, kir varsa !!!)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ömer Fatih
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|