Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük hakkında bilgi edinmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük hakkında bilgi edinmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azranınannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı azranınannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük hakkında bilgi edinmek
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2018 Saat 03:08
Hocam 6 yaşına girmesine 3 ay kalmış bır kızım var. Gelişimi her zaman çok iyi oldu. Boyu 127 cm kilo 26. 
Bu yasina kadar sadece 3 kez antibiyotik kullandı, sayenizde.. 2 yaşına kadar anne sütü aldı. 
Fakat bağışıklığı çok düşük. Çok çabuk hastalaniyor.  Biraz koşup terlesin  ertesi gün bir öksürük başlıyor sormayın. .
Gözleri yerinden çıkacak gibi olup sulaniyor,  oksurmenin siddetinden nerdeyse yerlere egiliyor kusacak gibi oluyor. Gitgide daha kısa sürsede,  öksürüğün tamamen kesilmesi günleri buluyor. Sadece bal limon  serum fizyolojik uyguluyorum. . bazen artık kulaklarimi tikiyorum dayanamıyorum ama yine de sizi dinleyip öksürük şurubu ventolin bir kez dahi olsa vermedim. .
Hocam normal mi bu durum? Hangi bu kadar uzun süren oksuruklerin başka sebebi olabilirmi?  Doğru yolda miyim? 
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117893
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2018 Saat 03:55
Yani: 4yas, 9 aylik degilmi???
Bagiskiligi dusuk degil... Boyle "Turk doktor agzi" ile   yorum yapmayin. 
Zamanla Antikorlari(bagisiklik maddeleri) olusunca,  simdilik mikroplarla mucadeleyi yapan; "Lenfatik sisteme" daha az is dustugunde, hastaliklari daha az gurultulu olacak
Griplerde, bu sekilde oksurukler olur.. Bu oksurukler; Akcigerlere inmeye calisan mikroplari disari atarak 
vucudun savunma gorevini yaparlar.. SAKIN; Turk doktorlarin aklina uyarak, oksurugu kesici bir ilac kullanmayin.
Oksurugun sebebi; DAIMA, Solunum yollarinda bir yabanci cisim veya mikrop oldugunda, onlari disari 
atmak icindir. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.