|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bircekandemit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bircekandemit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2017 Saat 12:38 |
Merhaba Hocam. Oğlumuz haftaya 16 aylık olacak. Bizim şikayetimiz uykudan uyandığında balgam ve tıkanıklık.Antalyada yaşıyoruz Klima ve soğuk buhar makinesi ile geçiyor 24 saatimiz maalesef. Derecemiz de 26,27. Uyandıktan sonra 15,20 dakika balgam hırıltı krup şeklinde bir kaç kez öksürük ama daha sonra hiç bir belirti yok. Ateş yok burun akıntısı yok halsizlik iştahsızlık yok.Bugün dr götürdük fiziksel muayenede sıkıntı yok dedi. Ciğerler temiz solunum temiz boğaz kızarık değil birde kbb görsün ses tellerinde bir problem olabilir dedi. Kbb randevuları doluydu. Eğer kbb muayeneside temizse alerji tedavisine başlarız dedi. Testmi yapılacak diye sorduğumda onların sonuçları geç gelir biz ilaç tedavisiyle başlarız dedi.Yediği içtiği yattığı herşey aynı hava değişimi olmadı alerji tanısı bu şekilde konulup ilaçla tedavi yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi açıkcası. Muhtemelen allerjik astım diyip saçma sapan bir ton ilaç verecek! Bu durum tam 1 haftadır devam ediyor hocam çaresiz kaldık.
|
|
![]() |
|
Bircekandemit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bircekandemit
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sizce bu durum nedir gerçekten astım olabilirmi😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz Turk doktorlarina ne bakiyorsunuz!!!! Onlar HER oksurene; Astim veya allerji derler!! Yatmadan once "Sicak su buhari" uygulayin. Yastigina, 2 damla ColdMix damlatin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|