Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Uykudan uyanınca balgam tıkanıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58015
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 03:29

Konu: Uykudan uyanınca balgam tıkanıklık
Mesajı Yazan: Bircekandemit
Konu: Uykudan uyanınca balgam tıkanıklık
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2017 Saat 12:38
Merhaba Hocam. Oğlumuz haftaya 16 aylık olacak. Bizim şikayetimiz uykudan uyandığında balgam ve tıkanıklık.Antalyada yaşıyoruz Klima ve soğuk buhar makinesi ile geçiyor 24 saatimiz maalesef. Derecemiz de 26,27. Uyandıktan sonra 15,20 dakika balgam hırıltı krup şeklinde bir kaç kez öksürük ama daha sonra hiç bir belirti yok. Ateş yok burun akıntısı yok halsizlik iştahsızlık yok.Bugün dr götürdük fiziksel muayenede sıkıntı yok dedi. Ciğerler temiz solunum temiz boğaz kızarık değil birde kbb görsün ses tellerinde bir problem olabilir dedi. Kbb randevuları doluydu. Eğer kbb muayeneside temizse alerji tedavisine başlarız dedi. Testmi yapılacak diye sorduğumda onların sonuçları geç gelir biz ilaç tedavisiyle başlarız dedi.Yediği içtiği yattığı herşey aynı hava değişimi olmadı alerji tanısı bu şekilde konulup ilaçla tedavi yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi açıkcası. Muhtemelen allerjik astım diyip saçma sapan bir ton ilaç verecek! Bu durum tam 1 haftadır devam ediyor hocam çaresiz kaldık.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Bircekandemit
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2017 Saat 21:39
Hocam sizce bu durum nedir gerçekten astım olabilirmi😞

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2017 Saat 23:42
Siz Turk doktorlarina ne bakiyorsunuz!!!!  Onlar HER oksurene; Astim veya allerji  derler!!
Yatmadan once "Sicak su buhari" uygulayin. Yastigina, 2 damla ColdMix damlatin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat