|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2017 Saat 19:42 |
Kadir Bey merhaba yazilarinizi uzun suredir takip ediyorum ve yontemlerinizi uyguluyorum, durumu kisaca ozetlemek istiyorum: Oglum suan 3 yasinda ve 1,5 yasindayken 3 ay suren kulak agrisi/sivi birikmesi nedeniyle 3-4 kutu antibiyotik ve burun spreyleri kullandik ve sonuc tahmin edeceginiz uzere cerrahi oldu sivi bosaltildi tup takilmadi. Daha sonrasinda gec oldu ama sizin yazilariniz yontemleriniz ilgimi cekti ve 1,5 yildir bir kere kulak hadisesi yasadik ve illiadin kullandik atlattik, son 1 haftadir kulak agrisiyla yine illiadine basladik agri sikayeti yok doktorumuz kontrol etti ve heriki kulak kotu dedi ve klamoks yazdi ben vermedim ibufenle idare ettik ancak 2 gundur atesi 38 in altina dusmedi geceleri 39 u gorduk bu tur durumlarda bactrim veriyorsunuz biliom fakat ben onu vermeye cekindim cunku etken maddesinde sulfat turevi var ve kayinvalidemin sulfata olan alerjisi ve cok sikintilar cekmis olmasi beni uzaklastirdi. Ilac kullanamayacagimiza gore nasil hareket etmemiz dogru olur? Su an grip arazlari devam ediyor oksuruk burun akintisi halsizlik vs illiadin coldmix balki limon yada pekmezli vs dilde pas yok agiz kokusu agir degil tesekkur ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117977 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasil olurda; Kulak agrisi olmadan: "...ve heriki kulak kotu dedi ve klamoks yazdi.." boyle bir durum olabilir?? Agri yoksa, hicbir sey gerekmez, Iliadin bile gerekmez.. Oksuruk, burun akintisi, halsizlik var diye; Iliadin kullanilmaz, ASLA "kulak kotu" denemez... Sadece Grip icin; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Eski mailleri okumaya devam edin. Gripler; en az 2-3 hafta surerler. Sulfa allerjisi; diye bir allerji yoktur, sadece cok, cok nadiren; uzun kullanim sonucu; Stevens-Johnson Sendromu olur..
|
|
![]() |
|
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey oncelikle yanitiniz icin tesekkur ederim, bir noktada ayrintiyi atladim sanirim, kulak agrisi oldugunda ilkolarak esim cocuk doktorumuza gidiyor ve akabinde kulaklarin kizarik oldugunu ve antibiyotik gerektigini soyluyor klamoks veriyor ama biz kullanmadik hemen illiadine basladik ve suana kadar kulak sikayetinde bulunmadi ama atesinin birkac gundur huc dusmemesini bizi kulagin kizariklililigina bagladik tabiki gripten dolayi da olmasi muhtemel, ates nedeniyle kulak zannederekten bugun yine illiadine basladik bitirelimmi birakalimmi? Sali kbb ye gidicez tanidik bir dr ama eminim kulaklar kizarik sivi var deyip anribiyitk verecek bende kullanmicam, sadece aksamlari rahat uyusun diye bir olcek ibufen veriyoz kilo 15.5 tekrar agri ve ates olursa bactrimmi kullanalim, alternatifi varmi teskkurler
|
|
![]() |
|
Hocam bir de ates en sagkikli nereden olculur, alin sakak koltukalti dijitalle farkli farkli cikio
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117977 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alin veya yuzden ATES OLCMEYIN!!!!!
Terleme ile, surati soguyacagi icin, ates; oldugundan daha dusuk cikar. Koltuk alti en kolay ve dogru olandir. Iliadin; gereksiz yere baslasaniz bile, 3 gune tamamlayin. Orta kulak boslugundaki siviya; bir tek Bactrim nufuz edebilir. |
|
![]() |
|
3 yasina kadar bircok defa grip oldu ama 1 gunden fazla atesi olmamisti bugun 3. Gun ve 38-39 arasinda hic dusmuyo, yazilarinizda 5 gune kadar atesi olabilir seklinde yanitlariniz var, bizimki kulaginin kizarikligi nedeniylede bukadar uzun surmus olabilir dimi, ben kayinvalideden dolayi dokuntu korkusuyla bactrimi veremedim ates kac gun daha surerse sikinti olur, kan sayimi yaptirsammi acaba? Kulak agrisi yok
|
|
![]() |
|
Suan 39 koltukalti, burun akintisi ve oksuruk devam, eger kulaktansa yuksek atesin bi hasari olurmu
|
|
![]() |
|
Birde karninin agridigini soyluyor kusma ishal yok simdilik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|