Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nefes hızlanması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumnefes hızlanması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: nefes hızlanması
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 15:07
kadir bey oğlum 3 yaşında.bi kaç gündür boğulurcasına öksürüyodu.sabah uyanınca nefesinde bi farklılık hissettik çok hızlı nefes alıp veriyo karnını acınca ve kıyafetiyle bile göğsünün inip çıktığı belli oluyo..hemen doktora götürdük çok şıkışmış yatması gerekir dedi bizde işe gidicektik akşam getirelim dedik.yinede ilaçlarını yazdırdık.macrol yazdı.prednol l iğne yazdı 3 tane.ventolin ve pulmicort yazdı.çıkmadanda bi tane iğne yaptırdı bize.şimdi kötü gözüküyor bartu ateş yok halsiz nefesi bi garip napalım sizce
DİDE
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 21:01
SADECE: Ventolin, sprey kullanin, sonucu bana yazin. SAKIN Prednol, Pulmicort kullanmayin.
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 21:33
Ventolini makinada kullanılanı verdi 20 dk bir 3 defa kullandık sonra 2saatte bir kullanım dedi ona başlamadık .kullanılan 3defada nefeste değişiklik yok hemen olurumuydu bilmiyorum gece boyu kullanıcaz sabah yazarım yine ne Zaman değişiklik olur çok korkuyorum
DİDE
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 06:01
Meslek hayatim boyunca, hicbir hastamda boyle tedavilere hic gerek olmadi...
Anlamiyorum, neler oluyor, orada!!!
Ventolin neyse de, sakin Pulmicort veya Flixotide gibi kortizonlu spreyleri kullanmayin.
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 09:57
Peki Kadir bey bana diyinki şöyle yapalım sadece ventolinle devam ediyorum nefes biraz daha iyi ama hala kıyafetinden bile gözüküyo göğsünün inip çıkması halsiZ cok hep oturuyor .bekliyelimmi bu nefes olayı normal kendiliğinden sadece ventolinle düzelirmi dk soluk alışı 30civarı
DİDE
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 17:28
Soluk alis sayisi; normale yakin. Ates yoksa sadece Ventolin sprey kullanin. Makina etkili olmayabilir.
Solunum sikintisi varsa, Bricanyl surup, gunde: 3x1 olcek (5ml) baslayin.
Eski mailleri okuyun,
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 20:44
Peki cok teşekkür bu ventolinle spreyi kaç gün günde kaç kez kaç fıs kullanalım
DİDE
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 07:42
Tedavi makasadi ile degil, cok sikistiginda kullanin... Asiri kullanirsaniz, carpinti yapar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.