|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 890 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2015 Saat 00:49 |
![]() Merhabalar hocam.5 yasimiz bitti.oglum boy iyide biraz kilolu 23kg.popo buyuk cok terliyor.mumkun oldugu kadar her aksam yikamaya calisiyorum.cunku buyuk tuvaletini gizli yapiyor sildirmiyor silmiyor. Ayni sorun icin 4 ay once danismistim.sabunlu sicak suya oturma,baticon ve thiocilline kullanin demistiniz.kullaniyorum geciyor fakat tamamen kurtulamiyoruz.icten sert ucu iltihap oluyor.merhemi aksamlari uyuduktan sonra gunde birkere surebiliyorum.23:00da uyuduysa sabah uyaninca surdurmuyor.bide thocilline her uygulamadan once baticon sartmi? bu merhemi boyle sivilce oldukca 4aydir hep suruyorum bir zarari varmi?kokten kurtulmanin bir yolu yokmuHocam .nemli gorunum ilac surdugumden oldu Kakasi sert oldugu icin sivilceli alana degmiyor gibi.(o yuzden oluyor olabilir demistiniz)emeginize saglik.sagolun. Düzenleyen kıvanç - 25 May 2015 Saat 00:53 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Batticon, kremlerden daha ustundur. Bu hadiseyi yapan mikroplar, kuloduna bulasmis olabilir ve siradan bir yikama ile yok olmayabilirler. Bu sebeple, kulotlarini yikadiktan sonra birde sicak utu yapmaniz fayda eder.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|