Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sivilce

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49268
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 02:07

Konu: sivilce
Mesajı Yazan: kıvanç
Konu: sivilce
Mesaj Tarihi: 25 May 2015 Saat 00:49

Merhabalar hocam.5 yasimiz bitti.oglum boy iyide biraz kilolu 23kg.popo buyuk cok terliyor.mumkun oldugu kadar her aksam yikamaya calisiyorum.cunku buyuk tuvaletini gizli yapiyor sildirmiyor silmiyor.
Ayni sorun icin 4 ay once danismistim.sabunlu sicak suya oturma,baticon ve thiocilline kullanin demistiniz.kullaniyorum geciyor fakat tamamen kurtulamiyoruz.icten sert ucu iltihap oluyor.merhemi aksamlari uyuduktan sonra gunde birkere surebiliyorum.23:00da uyuduysa sabah uyaninca surdurmuyor.bide thocilline her uygulamadan once baticon sartmi? bu merhemi boyle sivilce oldukca 4aydir hep suruyorum bir zarari varmi?kokten kurtulmanin bir yolu yokmuHocam .nemli gorunum ilac surdugumden oldu
Kakasi sert oldugu icin sivilceli alana degmiyor gibi.(o yuzden oluyor olabilir demistiniz)emeginize saglik.sagolun.

-------------
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2015 Saat 09:28
Batticon, kremlerden daha ustundur. Bu hadiseyi yapan mikroplar, kuloduna bulasmis olabilir ve siradan bir yikama ile yok olmayabilirler. Bu sebeple, kulotlarini yikadiktan sonra birde sicak utu yapmaniz fayda eder.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat