|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2015 Saat 23:07 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacma sapan isler!!!
Gaitada Gizli Kan Testi: Bu sekilde yapilmaz. O cahil doktora ve cahil Laboratuvara soyleyin, hastanin 2 gun evvelinden etli gidalari ve aliyorsa, Demir ihtiva eden butun ilaclari kesmesi gerekir. Bosuna ugrastiniz, hicbir sey yapmaniza gerk yoktu. SAKIN; Ilac kullanmayin. Bol su/sivi verin, yeterlidir. |
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam arkadaşım benim oğlum için sormuştu hocam bu kanlı ishal yaladigi deterjan mi yoksa hastalık tan mıdır anlamadım bugün 5 ishalinden kan geldi az önce bidaha yaptı onda bişey yoktu sadece ishal gitti bu sonuçlara göre korkulacak bişey yok dimi hocam serum takıldı hocam seruma novasef ve Bimeks ilaç koydular şu an evdeyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamen hastalikla ilgili...
Niye; Novasef gibi, Menenjiti bile tedavi edecek kadar kuvvetli bir Antibiyotik verilir anlamis degilim... Aptal bunlar!!! Damardan verdigi antibiyotik, barsaklarin icindeki kakalarin arasindaki bakterilere nasil erisecek, dusunmezler bile!! Damardan verilen Antibiyotik, ancak kan damarlarinin oldugu bolgelerde etkili olurlar. Barsagin, ic cidarinda (mukozada), damar bile yoktur. Oradan oteye gececekte, kakalarin arasindaki bakterilere etki edecek!! Bunlarin kafasi iste; ancak bu kadar calisir. 1960'lardaki; "Seruma B vitamini koyma" aptalligi hala devam ediyor demekki!!! B Vitaminleri, isik etkisi ile parcalandiklarindan, B vitamini ampulleri RENKLIDIR.... Saydam, Serum sisesine veya Torbaya konuldugunda, isik etkisi ile aninda parcalanirlar... 55 senede ogrenemediler, daha bakalim kac asir sonra ogrenecekler. Hakaret edince de kiziyorlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 May 2015 Saat 07:02 |
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
Hocam mide kanaması olabilir dediler ilk başta ama sonra sadece deterjandan kaynaklı kanlı ishal dediler şu an ishal devam ediyor hocam kanda var içinde ama hiç bişey vermiyorum makati ağrıyor devamli ağlıyor çünkü birde mide kanaması olsa nasıl olur peki hocam
|
|
![]() |
|
Hocam bidaha birsey sormak istiyorum deterjandan dolayi bize ilaç zehirlenmesi olabilir denildi ilaç falan vermediler ama siz hastaliktandir diyorsunuz o yuzden icim biraz daha rahatladi cunku bize ilk basta mide kanaması olabilir dediler kanli ishali devam ediyor ve ara ara ateşi yükseliyor ates dusurucude vermeye korkuyorunlm acaba flagly yada bactrim gibi bi ilaç kullanmam gerekiyor mu bu arada 19 aylık oğlum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Birakin Allahaskina su sacma-sapan, "Jurassik Park Hastanesi" doktorlarinin sacmaliklarini.. Isleri gucleri sizi korkutup, para sizdirmak.
Oturun oturdugunuz yerde, cocuk kendiliginden iyilesecek. |
|
![]() |
|
Hocam şimdi altını değiştirirken makatında kan damladi çok korkuyorum hocam bu kan neden geliyo devamli kötüye giden bi durum olur mu hastaneye gitmek istemiyorum zaten ama şaşırdım kaldım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|