Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 09:48
Hocam benim size iki sorum olacak 4 YAŞ 9 aylık Kızımın eline üç gün önce tel Battı biraz paslı gibiydi doktora götürdüm tetanoz aşısı 2011 de yapılmış gerek yok koruyuculuğu devam ediyor dedi içim rahat etmedi sizce ayrıca tetanoz aşısı yaptırmalı mıyım? Bir diğer sorum ise kızım 10 gündür sürekli öksürüyor burun akıntısı var ayaklarının altına Wicks sürdüm,bir hafta Cold miks kullandım Ihlamur içiriyorum ama geçmedi geceleri sabaha karşı çok öksürüyor doktor aferin verdi ama kullanmadım ne yapmalıyım ne kadar sürecek bu Öksürük böyle? Şimdiden teşekkürler,
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119733
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 21:46
Tetanoz: Turk doktorlarinin, ZANNETTIKLERI gibi, pasli civi veya telden olmaz... Kafalari calismadigi icin, sizlere de boyle "geri-zekalica" bilgiler verirler..

Tetanoz, "Clostridium Tetani" denilen bir bakteri enfeksiyonu ile olusur. Bu bakteri, bilhassa Cift tirnakli hayvanlarin barsaklarinda "dogal bakteri" olarak bulunur ve insanlara, "GUBRELI TOPRAK" dan bulasir.. Pastan OLMAZ...
Zaten, etkeni Bakteri oldugu icin, Asisi vardir... Ama bunu Turkiye'de; akil edebilecek, doktor nerde????

Griple ilgili yaptiklarinizin tamami nafile islerdir. Eski mailleri okuyun. 1000lerce defa anlatildi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.