Öksürük
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47176
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 16:11
Konu: Öksürük
Mesajı Yazan: Esma
Konu: Öksürük
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2015 Saat 09:48
|
Hocam benim size iki sorum olacak 4 YAŞ 9 aylık Kızımın eline üç gün önce tel Battı biraz paslı gibiydi doktora götürdüm tetanoz aşısı 2011 de yapılmış gerek yok koruyuculuğu devam ediyor dedi içim rahat etmedi sizce ayrıca tetanoz aşısı yaptırmalı mıyım? Bir diğer sorum ise kızım 10 gündür sürekli öksürüyor burun akıntısı var ayaklarının altına Wicks sürdüm,bir hafta Cold miks kullandım Ihlamur içiriyorum ama geçmedi geceleri sabaha karşı çok öksürüyor doktor aferin verdi ama kullanmadım ne yapmalıyım ne kadar sürecek bu Öksürük böyle? Şimdiden teşekkürler,
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2015 Saat 21:46
Tetanoz: Turk doktorlarinin, ZANNETTIKLERI gibi, pasli civi veya telden olmaz... Kafalari calismadigi icin, sizlere de boyle "geri-zekalica" bilgiler verirler..
Tetanoz, "Clostridium Tetani" denilen bir bakteri enfeksiyonu ile olusur. Bu bakteri, bilhassa Cift tirnakli hayvanlarin barsaklarinda "dogal bakteri" olarak bulunur ve insanlara, "GUBRELI TOPRAK" dan bulasir.. Pastan OLMAZ...
Zaten, etkeni Bakteri oldugu icin, Asisi vardir... Ama bunu Turkiye'de; akil edebilecek, doktor nerde????
Griple ilgili yaptiklarinizin tamami nafile islerdir. Eski mailleri okuyun. 1000lerce defa anlatildi.
|
|