Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alkali su  ve kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlkali su ve kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mmirzaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Konu: Alkali su ve kaka
    Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2014 Saat 16:40
Merhabalar kadir bey bebeğim 39 haftalık doğdu bugün 15 günlük doğum sonrası bebeğim sezeryan sırasında ciğerlerindeki sıvıyı atamadı ve 50 saat küvezde kaldı göbek bağı polip oldu yakıldı 1 hafta önce .bugün yıkadım baktroban sürüyodum devam etmelimiyim yıkadıktan sonra da, bugün dün yolculuk yaptık doğum nedeniyle baska sehirdeydim yolda çok terledi bası boynu kakası altın sarısıydı sarı yeşil gibi olmuş üşütmüş olabilir mi birde bası çok terliyor saçı olduğu için mi ? Kadir bey alkali suyun bebeğe bir zararı olurmu bebeğim anne sütüyle besleniyor ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2014 Saat 20:27
1- Gobek baginda; "Polip" OLMAZ.... Ona, "Granulom" denir.
2- Herhangi bir bakim gerekmez, yakma islemi adam gibi yapildi ise, gobek cukuru kendiliginden icine gomulur.
2- Yesil kaka; asiri beslendigini gosterir. Ideal kaka; "Altin sarisi" renkte olmalidir.
3- Usutmekle hastalik olmaz. Dunyada bir Turkler, usuyerek hasta oldularini iddia ederler. Geri kalan butun dunya, mikroplarla hastalik oldugunu bilir.
4- Cok giydirirseniz, veya cok sicak ortamlarda tutarsaniz, cocuk terler. Klima veya Vantilator kullanin, bir zarari olmaz, Tabii Turkler haric. Onlar Klimadan da hasta olurlar.
5- Alkali su ne??? Banyo suyumu?? Icme suyumu?? Ne bir zarari vardir, need bir faydasi.
Alkali su faydali, asit icecekler zararlidir diyen ahmaklara; Ayran'in asiditesiniz pH:4.6 oldugunu hatirlatin.
Yukarı Dön
Mmirzaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2014 Saat 23:26
Teşekkürederim hocam alkali suyu kendim için soruyorum emzirdiğim için alkali suyu tüketebilirmiyim bir zararı olur mu? Birde hocam karnı çok şiş sürekli emmek istiyor mememde yasamak istiyor ve çok emdiği için yan yatırdığımda dudağının kenarından kusmuk akıtıyor gece uyumuyor gazını çıkartmadan yatırmıyorum gece uyanınca uyumuyor sürekli inliyor gibi sesler çıkartıyor huysuzluk yapıyor sabırsızlanıp ağlıyor gündüz güZel uyuyor ne yapmam gerekiyor emzirme işini saatle mi yapmalıyım?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2014 Saat 20:23
Alkali su sacmaligina kanmayin. Siz AYRAN icin. pH4.6 tam asit sinirinda ve en SIFALI gidalardan biridir....

Kendinizi; yalanci meme niyetine kullandirmayin. Saatli verin. Altin sarisi olmasi gereken kaka "yesil" oldu ise, zaten basiniz belada, kisa surede cok yeme sancilari baslayacak demektir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ağu 2014 Saat 19:38
Yukarı Dön
Mmirzaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2014 Saat 11:35
Çok teşekkürederim kadir bey kakası altın sarısına döndü emme işini 2 saate düşürdük agır bir gaz problemi vardı sab s
Simplex Kullanmaya basladık ilk defa dün gece uyudu birde türk kahvesi gaz yaparmı çok merak ediyorum eşim kahve içirmiyor?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2014 Saat 19:36
Siz kahve icebilirsiniz....
YEDIGINIZ-ICTIGINIZ HICBIR SEY BEBEKTE GAZ YAPMAZ....
Bebek gazinin sebebi; HAREKETSIZLIKTIR... Bebek 4. aydan sonra, sirt-ustunden, yuzu-koyuna donmeye basladigi gun, gazi bitecek. Niye ameliyat olan koca insanlari bile ertesi gun kaldirip yurutuyorlar, saniyorsunuz???
SAKIN: SabbSimplex kullanmayin, gazi yoketmez, barsak hareketleri durdurur, cocukta istahsizlik olusur. Kas yapalim darken, goz cikarirsiniz. Sahtekar ilacidir.
Bebek gazi icin ilac kullanilmaz... Eski mailleri okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ağu 2014 Saat 19:37
Yukarı Dön
Mmirzaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 09:36
Saolun hocam peki 20 günlük bebeğim 15 gündür gece uyumuyor sürekli karnını şişirip inliyor gözü kapalı ağlıyor iki büklüm oluyor bunun nedeni nedir ben gaz diye o ilacı kullanmaya baslamıştım ne yapmam gerekiyor düzeni mi bu gece kavramını mı bilmiyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin çok kuvranıyor acı çekiyormuş gibi karnını şişiriyor?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 18:56
Butun hadise; bebegi kalip gibi sirt ustu yatirip, hic hareket ettirmemenizdir. Daha fazla kucaginiza alin, oda icinde yuruyun ve gazini iyi cikarin. Eski mailleri mutlaka okuyun.
HICBIR ilac, barsak icindeki gazi yokedemez. Sadece; bazi sahtekarlar bu tip ilaclarla, barsaklarin spazm yapmasini ve agri olmasini onlerler o kadar. Gaz gene mevcuttur. Gaz ancak: Yellenme veya gegirme ile cikar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2014 Saat 18:57
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.