|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delalinannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delalinannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2014 Saat 15:08 |
Hocam kızım 9 aylık ve sürekli öğürme şikayeti var ve idrarını yaparken ürperir gibi titriyor,bu şikayetleri doktorumuza ilettiğimizde önce idrar tahlili istedi yaptırdık ve temiz çıktı. Sonra idararda sorun olmadığına göre reflüdür diyip motilium diye bir ilaç yazdı ilacı aldım ama kullanmadım henüz.Sizce reflü olabilirmi ? 3-4 aylıkkende ara ara fışkırtarak kusuyordu ozamanda doktor reflü demişti ama tedavi vermemişti. Şuan hiç kusma yok fakat ağlaması bile öğürmeyle bitiyo.İlginiz için şimdiden tşk ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten; simdiki doktorlarin bildigi iki hastalik var; ya Astim (Bronsit) diyecek, yada Reflu... Onlar her kusmaya; Reflu derler.
O urperme, buyuklerde bile oluyor. Hicbir onemi veya anlami yoktur. Cocugunuzda, bir hastalik yok, yapisi oyle, fazla kurcalamayin. |
|
![]() |
|
delalinannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delalinannesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok tşk ederim hocam; kullanmıyorum o zaman mutuliumu, zaten içimden gelmedi kullanmak,sadece babamızda reflü var acaba bebeğe de bu hastalık genetik olarak geçtimi diye düşündük ama kurcalamıycaz kızımızı tşk ederim iyi çalışmalar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|