Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

REFLÜ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45063
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 19:01


Konu: REFLÜ
Mesajı Yazan: delalinannesi
Konu: REFLÜ
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2014 Saat 15:08
Hocam kızım 9 aylık ve sürekli öğürme şikayeti var ve idrarını yaparken ürperir gibi  titriyor,bu şikayetleri doktorumuza ilettiğimizde önce idrar tahlili istedi yaptırdık ve temiz çıktı. Sonra idararda sorun olmadığına göre reflüdür diyip motilium diye bir ilaç yazdı ilacı aldım ama kullanmadım henüz.Sizce reflü olabilirmi ? 3-4 aylıkkende ara ara fışkırtarak kusuyordu ozamanda doktor reflü demişti ama tedavi vermemişti. Şuan hiç kusma yok fakat ağlaması bile öğürmeyle bitiyo.İlginiz için şimdiden tşk ederim.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2014 Saat 20:07
Zaten; simdiki doktorlarin bildigi iki hastalik var; ya Astim (Bronsit) diyecek, yada Reflu... Onlar her kusmaya; Reflu derler.
O urperme, buyuklerde bile oluyor. Hicbir onemi veya anlami yoktur. Cocugunuzda, bir hastalik yok, yapisi oyle, fazla kurcalamayin.


Mesajı Yazan: delalinannesi
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2014 Saat 10:55
Çok tşk ederim hocam; kullanmıyorum o zaman mutuliumu, zaten içimden gelmedi kullanmak,sadece babamızda reflü var acaba bebeğe de bu hastalık genetik olarak geçtimi diye düşündük ama kurcalamıycaz kızımızı tşk ederim iyi çalışmalar.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat