|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
bucus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: öksürük, hırıltıGönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 08:30 |
|
Merhaba hocam oğlum 14aylık cuma gününü hafif ateşli geçirdik(38 derece) ve ogünden beri sesi kısıkmış gibiydi.arada bikaç kere öksürüyor du.ballı limonlu su verdim. Fakat bgn sbh şiddetli kuru kuru öksürük,hırıltısı var.şuan uyuyor ve hır hır ses geliyor(horlama gibi).genel durumu iyi,halsizlik yok,gülüyor,oyun istiyor.
Ne yapmamı önerirsiniz.teşkkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 10:25 |
|
Ilk gunden sonra, bir daha ATES olmadi ise, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Ates devam ediyorsa, agizina bakin; pis bir koku ve dilinede kalin bir pas tabaksi yoksa, sakin antibiyotik veya baska ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
bucus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 13:52 |
|
Ateş yok hocam. Ağızda koku yok. Ama kuru kuru öksürüyor. Boğazı yırtılacakmış gibi.sabah öksürük,hırıltı uyutmadı. İnternette araştırıken bebeklerde krup hastalığını okudum bizim durumumuza benziyor sanki. Krup olabilir mi?
Sayenizde bu kış bütün griplerimizi ilaçsız atlattık. Teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
bucus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 18:35 |
|
Hocam ateşimiz çıktı 38.5 dr.a gittik krup olmuş dedi. Serin yerde dursun solunumunu kontrol edin. Boğazları kötü olmuş bunun için peditus ve amoklavin verdi. Ateşi için calpol içirdim. Ne yapmalıyız. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 12:51 |
|
SAKIN; Verilen ilaclarin, hicbirini kullanmayin... Eger hakikaten Krup ise; "Havlar" tarzda oksurukler olur ve bilhassa, geceleri sikisir..Sikistiginda, SOGUK HAVAYA cikarirsaniz, hemen rahatlar... Teshisden emin iseniz; SADECE, yarim ampul Decort, adeleden vurdurun. Baska bir ilac gerekmez, sadece Serum Fiz, Limonlu bal ve ColdMix ile devam edin.
|
|
![]() |
|
bucus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 14:28 |
|
Hocam dün havlar tarzda öksürükleri vardı. Akşam öksürük azaldı. Şuan öksürüğü normal, havlar tarzda değil. Ama akşam çok ateşliydi. Eller ayaklar buz gibiydi. Paranox fitil verdik ateş çok düşmesede rahatlattı biraz, 2saat sonra ateş yülseldi yine.ve antibiyotik verdik 1 kere.Şuan ateş yok öksürük dünkü gibi havlar tarz da değil, keyfi hiç yok. İlginize Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 10:21 |
|
SAKIN; Antibiyotik kullanmayin....Sadece: Limonlu bal. Serum Fiz. ve ColdMix yeterlidir. Sicak buhardan hoslanmaz, sikisirsa, soguk havaya cikarin.
|
|
![]() |
|
bucus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 09:03 |
|
İlaç vermiyorum hocam ama öksürüyor ve boğazı acıyor sanırım. Burun akıntısı var . sbh burnunu temizle dim.koyu kıvamlı ve hafif kanlıydı. Kan olunca korktum neden olabilir.tşk.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|