|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulcangulcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulcangulcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2014 Saat 03:40 |
Meraba hocam,
Kızım 3 yasında, ayaklarında problem var çünkü yürürken çabuk yoruluyor ve koşarken sekiyor. Kilosu 17, boyu da sanırım 1 metre. (Son zamanlarda ölçmedim) ne yapmalıyım? Şimdi 1 yıllığına Amerika'ya geldik burada nasıl bir tedavi yöntemi izlemeliyim?
|
|
![]() |
|
gulcangulcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulcangulcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim yükleyemedim bir türlü hocam, resim upload kısmı yok sanırım bende. Dizleri birleşiyor, ama sağ ayağı daha fazla olmak üzere, her iki ayağı da içe basıyor ya da tabanı düşük bilmiyorum. Keşke resim gönderebilsem :( her gün 1 litreye yakın süt içiyor 1 yaşından beri..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulcangulcan
![]() Düzenleyen Gamze - 29 Mar 2014 Saat 20:55 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulcangulcan
Sonunda yükledim ama biraz büyük sanırım,
Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum hocam çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118721 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Amerika da iseniz, Dvit3 ampul temin etmeniz zor.. OTC satilan, ve D vitamini ihtiva eden, damla veya suruplardan, gunde 1000 unite Dvit olacak sekilde icirin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulcangulcan
Şu an Michigan dayız hocam. Bu d 3 içeren ilaçlardan isim verebilir misiniz? Bi de Türkiye den gelen giden oluyor arada, oradan kaç ampul d3 vitamini isteyeyim ve d3 ampulü nasıl kullanayım? Kızımın ayaklarının problemi neden olmuş olabilir hocam, babası da küçükten içe basıyormuş...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulcangulcan
Hocam, şimdi Enfamil D.Vi.Sol damla aldım (400 U), bi de Natures Bounty D3 Liquid Softgel aldım(1000IU) yalnız bu hap gibi içinde jel şeklinde D3 var ve yetişkinler için yazıyor (for adult). hangisini kullanayım.Kızım hap şeklinde de içebilir. Çiğnese etkisi azalır mı?
Teşekkürler,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118721 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangisi kolayiniza gelirse... Dvit3 ampul, 2 tane getirtseniz yeter. EGER SIZLERDE ALACAKSANIZ, BUYUKLERE SENEDE 1 AMPUL YETER.
Ayak bilekleri bu sekilde ayrik oldugundan, ayaginin da 'mimarisi' bozulur ve cocuk ayaginin ic kismi ile basar. Bacak duzeldiginde, ayak tabanlari yere daha dik bir sekil alir ve "ice basma" da duzelir... resimler iyi bakin, ayak bileklerinin arasi acildikca, ayagi ne vaziyet aliyor, gorursunuz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|