Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kızımın ayakları(resimli)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43321
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 10:28

Konu: Kızımın ayakları(resimli)
Mesajı Yazan: gulcangulcan
Konu: Kızımın ayakları(resimli)
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2014 Saat 03:40
Meraba hocam,
Kızım 3 yasında, ayaklarında problem var çünkü yürürken çabuk yoruluyor ve koşarken sekiyor.  Kilosu 17, boyu da  sanırım 1 metre. (Son zamanlarda ölçmedim) ne yapmalıyım? Şimdi 1 yıllığına Amerika'ya geldik burada nasıl bir tedavi yöntemi izlemeliyim?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2014 Saat 03:54
Resim yükleyemedim bir türlü hocam, resim upload kısmı yok sanırım bende.  Dizleri birleşiyor, ama sağ ayağı daha fazla olmak üzere, her iki ayağı da içe basıyor ya da tabanı düşük bilmiyorum. Keşke resim gönderebilsem :(  her gün 1 litreye yakın süt içiyor 1 yaşından beri..

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2014 Saat 04:06

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2014 Saat 04:08
Sonunda yükledim ama biraz büyük sanırım, 
Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum hocam çok teşekkürler 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2014 Saat 06:23
Amerika da iseniz, Dvit3 ampul temin etmeniz zor.. OTC satilan, ve D vitamini ihtiva eden, damla veya suruplardan, gunde 1000 unite Dvit olacak sekilde icirin...

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2014 Saat 13:43
Şu an Michigan dayız hocam. Bu d 3 içeren ilaçlardan isim verebilir misiniz? Bi de Türkiye den gelen giden oluyor arada, oradan kaç ampul d3 vitamini isteyeyim ve d3 ampulü nasıl kullanayım? Kızımın ayaklarının problemi neden olmuş olabilir hocam, babası da küçükten içe basıyormuş...

Mesaj Tarihi: 29 Mar 2014 Saat 20:52
Hocam, şimdi Enfamil D.Vi.Sol damla aldım (400 U), bi de Natures Bounty D3 Liquid Softgel aldım(1000IU) yalnız bu hap gibi içinde jel şeklinde D3 var ve yetişkinler için yazıyor (for adult). hangisini kullanayım.Kızım hap şeklinde de içebilir. Çiğnese etkisi azalır mı? 
Teşekkürler,

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 00:39
Hangisi kolayiniza gelirse... Dvit3 ampul, 2 tane getirtseniz yeter. EGER SIZLERDE ALACAKSANIZ, BUYUKLERE SENEDE 1 AMPUL YETER.
Ayak bilekleri bu sekilde ayrik oldugundan, ayaginin da 'mimarisi' bozulur ve cocuk ayaginin ic kismi ile basar. Bacak duzeldiginde, ayak tabanlari yere daha dik bir sekil alir ve "ice basma" da duzelir... resimler iyi bakin, ayak bileklerinin arasi acildikca, ayagi ne vaziyet aliyor, gorursunuz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat