|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 19:34 |
hocam kızım 3.5 yaşında. sanki nefes alırken zorlanıyormuş gibi derin nefes alıyor 10-20 saniyede bir iç çeker gibi ve bu nefesi alırken sağ alt dudağını aşağıya kaydırıyor. video eklemeye çalışacağım ama ekleyemezsem de ne olabilir bu korktum açıkçası.
|
|
![]() |
|
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://youtu.be/svDJlI-Ww1U
hocam adres bu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kafasi bir seye bozulmus..Kizi her uzdugunuzde, o hareketi yapacak..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
hocam bu derin nefes alma şikayetimiz hala düzelmedi, bir ay olacak nerdeyse. hala 3-4 saniyede bir sanki hava alamıyormuş gibi ağızdan nefes alması var. annem başımın etini yiyor çocuğu doktora götürmüyorsun bir sıkıntısı var kesin diye. başka bir şey olabilirmi. üzüntü bu kadar uzun sürer mi? Uyurken bir problem yok, o zaman normal nefes alıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir "kalp hastaligi" degil... Ya kiskanclik var, yada bir seyin ozlemini cekiyor veya birisini ozluyor.. Biraz konusup, dertlesin. olmazsa, gosterin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
hocam 1.5 ay önce işe başladım. problem işe başladıktan 15 gün sonra ortaya çıktı. küçük kardeşi de var. annem bakıyor, annem önceden de bakıyordu ama ben işe başladıktan sonra ilgisi kardeşi de olduğu için ikiye bölündü. kardeşinede hırçınlığı arttı bu dönemde, durup dururken vurmaları başladı. annem de kardeşine vurduğu için biraz hırpalamış. ilgimi artırdım, kardeşine vurduğunda bile kızmıyorum ama yine de bir düzelme olmadı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|