Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

derin nefes alma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İç Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43067
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 19:25

Konu: derin nefes alma
Mesajı Yazan: didemipek
Konu: derin nefes alma
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2014 Saat 19:34
hocam kızım 3.5 yaşında. sanki nefes alırken zorlanıyormuş gibi derin nefes alıyor 10-20 saniyede bir iç çeker gibi ve bu nefesi alırken sağ alt dudağını aşağıya kaydırıyor. video eklemeye çalışacağım ama ekleyemezsem de ne olabilir bu korktum açıkçası.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2014 Saat 19:45
http://youtu.be/svDJlI-Ww1U

hocam adres bu

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2014 Saat 04:20
Kafasi bir seye bozulmus..Kizi her uzdugunuzde, o hareketi yapacak..

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2014 Saat 23:08
hocam bu derin nefes alma şikayetimiz hala düzelmedi, bir ay olacak nerdeyse. hala 3-4 saniyede bir sanki hava alamıyormuş gibi ağızdan nefes alması var. annem başımın etini yiyor çocuğu doktora götürmüyorsun bir sıkıntısı var kesin diye. başka bir şey olabilirmi. üzüntü bu kadar uzun sürer mi? Uyurken bir problem yok, o zaman normal nefes alıyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2014 Saat 18:45
Bir "kalp hastaligi" degil... Ya kiskanclik var, yada bir seyin ozlemini cekiyor veya birisini ozluyor.. Biraz konusup, dertlesin. olmazsa, gosterin.

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 23:27
hocam 1.5 ay önce işe başladım. problem işe başladıktan 15 gün sonra ortaya çıktı. küçük kardeşi de var. annem bakıyor, annem önceden de bakıyordu ama ben işe başladıktan sonra ilgisi kardeşi de olduğu için ikiye bölündü. kardeşinede hırçınlığı arttı bu dönemde, durup dururken vurmaları başladı. annem de kardeşine vurduğu için biraz hırpalamış. ilgimi artırdım, kardeşine vurduğunda bile kızmıyorum ama yine de bir düzelme olmadı.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat