Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iesef igne?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiesef igne?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesajın Direkt Linki Konu: iesef igne?
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2014 Saat 17:59
Kadir bey dun size ozelden yazmistim oglumun atesi var diye sabaha kadar atesliydi bir fitil yaptim yatirdim ona ragmen 38.5di atesi ustunu soydum yatirdim sabahda bi fitil yaptim titremeye basladi kustu doktora goturduk bogazina bir bakti bembeyaz iltihap banada gosterdi bayilacaktim acilen iesef igne yaziyorum bu cocuk iyi dayanmis atese karsi direncli demekki baska cocuk olsa havale bile gecirebilirdi dedi 5 tane iesef igne yazdi cunki asla dolvende dahil surup icmiyor ya tukuruyor ya kusuyor doktor atesi 39dan asagi dusmezse 5 saatte bir fitil yapabilirsin dedi.. iesef igne 5 tane yazdi sonrasinda antibiyotik surup vermek gerekebilir dedi ama oglum surup icmiyor ignede yazamam daha fazla cocuga yazik dedi sizce iesef igne yazarak doktor dogru karar vermismi? Oksuruk surubu vs yazmadi cunki sizinle fikirleri ayni o yuzden bu doktoru tercih ediyorum bana gelmeyin gribi varsa buhar banyosu serum fiz ve bol istirahat etsin gecer der herzaman ama bugun bana keske dun gelseymisin dedi durumu cok kotu oglumun aygin baygin yatiyor suan:(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2014 Saat 21:54
EGER, teshis dogru ise, yarin sabah, cocuk iyilesmis olarak uyanir... EGER: Atesi, bogaz agrisi devam ederse, Grip geciriyor demektir, hicbir ilaci vermeyin, sadece: Portakal suyu, burnuna, Serum fiz ve aksamlari yastigina; 2 damla ColdMix damlatin.
Yarin sonucu yazin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2014 Saat 23:27
Kadir bey teşhis doğru ağızda koku dilde pas ve Boğazı'nda kocaman nohut büyüklüğünde beyaz ıltıhap vardı beni çağırıp gösterdi ve hiç kan tahliline gerek yok eğer bunlar olmasaydı emin olmak için kan tahlili isterdim dedi  burnu tıkalı değil gribe dair hiçbirşeyi yok ağzını kapatmıyor yemek giyemiyor su bile içerken zorlanıp ağlıyor... Bakterı olduğu zaman gece uyuyorsa ve ateşi 40 dereceye uykudan uyandırır fitil verelimmi yoksa hiçbirşey olmaz uyandırmayalımmı viralde ateş olsada sorun olmuyor ama bu bakterıyelya durum farkkımı?
Birde iesef iğne 5 tane vurulsa yeterlimidir sonrasında augumentin şurup kullanmasıda gerekirmi.?
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2014 Saat 18:52
Kadir bey oglum sabah iyi uyandi ateside yok sanirim dogru teshis bu iesef igne tek basina 5 tane yeterli olurmu akabinde augumentin surupla devam etmek icab edermi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.