Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

iesef igne?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42815
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 08:43

Konu: iesef igne?
Mesajı Yazan: cennettekus
Konu: iesef igne?
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2014 Saat 17:59
Kadir bey dun size ozelden yazmistim oglumun atesi var diye sabaha kadar atesliydi bir fitil yaptim yatirdim ona ragmen 38.5di atesi ustunu soydum yatirdim sabahda bi fitil yaptim titremeye basladi kustu doktora goturduk bogazina bir bakti bembeyaz iltihap banada gosterdi bayilacaktim acilen iesef igne yaziyorum bu cocuk iyi dayanmis atese karsi direncli demekki baska cocuk olsa havale bile gecirebilirdi dedi 5 tane iesef igne yazdi cunki asla dolvende dahil surup icmiyor ya tukuruyor ya kusuyor doktor atesi 39dan asagi dusmezse 5 saatte bir fitil yapabilirsin dedi.. iesef igne 5 tane yazdi sonrasinda antibiyotik surup vermek gerekebilir dedi ama oglum surup icmiyor ignede yazamam daha fazla cocuga yazik dedi sizce iesef igne yazarak doktor dogru karar vermismi? Oksuruk surubu vs yazmadi cunki sizinle fikirleri ayni o yuzden bu doktoru tercih ediyorum bana gelmeyin gribi varsa buhar banyosu serum fiz ve bol istirahat etsin gecer der herzaman ama bugun bana keske dun gelseymisin dedi durumu cok kotu oglumun aygin baygin yatiyor suan:(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2014 Saat 21:54
EGER, teshis dogru ise, yarin sabah, cocuk iyilesmis olarak uyanir... EGER: Atesi, bogaz agrisi devam ederse, Grip geciriyor demektir, hicbir ilaci vermeyin, sadece: Portakal suyu, burnuna, Serum fiz ve aksamlari yastigina; 2 damla ColdMix damlatin.
Yarin sonucu yazin.

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2014 Saat 23:27
Kadir bey teşhis doğru ağızda koku dilde pas ve Boğazı'nda kocaman nohut büyüklüğünde beyaz ıltıhap vardı beni çağırıp gösterdi ve hiç kan tahliline gerek yok eğer bunlar olmasaydı emin olmak için kan tahlili isterdim dedi  burnu tıkalı değil gribe dair hiçbirşeyi yok ağzını kapatmıyor yemek giyemiyor su bile içerken zorlanıp ağlıyor... Bakterı olduğu zaman gece uyuyorsa ve ateşi 40 dereceye uykudan uyandırır fitil verelimmi yoksa hiçbirşey olmaz uyandırmayalımmı viralde ateş olsada sorun olmuyor ama bu bakterıyelya durum farkkımı?
Birde iesef iğne 5 tane vurulsa yeterlimidir sonrasında augumentin şurup kullanmasıda gerekirmi.?

Mesaj Tarihi: 27 Şub 2014 Saat 18:52
Kadir bey oglum sabah iyi uyandi ateside yok sanirim dogru teshis bu iesef igne tek basina 5 tane yeterli olurmu akabinde augumentin surupla devam etmek icab edermi?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat