|
Boğaz ve kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Mentalaritmetik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mentalaritmetik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 17:23 |
Hocam merhaba sayfanızı yeni keşfettim okuyabildiklerim kadarıyla biraz fikir sahibiyim. Öncelikle sorum kendim için 32 yaşındayım 4 gün önce boğaz ağrısı başladı bende boğazımda sadece kızarıklık vardı şişlik hiç olmadı ateşte hiç olmadi. Ancak cumartesi gecesi bir anda sol kulağım zonklayarak ağrıdı. İki normal doğum yaptım böyle bir acı yaşamadım. İliadin burun spreyi sıkıyordum damla şeklinde kullanmaya başladım. Ağrıdan dayanamayinca acile gittim dekort ve novalgin iğne yaptılar ağrı gitti ama kulağım tıkalı içi su dolu hssediyorum.. antibiyotik tedavisi verildi ona başlamış bulundum buradaki yazılanları okuyana kadar. 2009dan beri hiç ateslenmedim şuanda da ateşim yok sdce titreme üşüme oluyor. Tek başına iliadin yeterli olur mu çınlama sesi çıldırtıyor beni
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O sahtekarlar; Dekort ile "Sahte" bir iyilik hali yaratip gozunuzu boyadilar. Bir daha SAKIN boyle yerlere gitmeyin.
SAKIN Antibiyotik almayin. Basladi iseniz, HEMEN kesin. Cinlama aldiginiz Dekort yuzunden. Sadece Iliadin DAMLA ile devam edin. Sirt ustu YATAR durumda damlatilacak. ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleteceksiniz. Islerine geldimi; damardan Novalgin verirler, siz evde Novalgin tablet alsaniz, bir kufe laf ederler. Bunlar boyle PUST doktorlardir!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2023 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Mentalaritmetik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mentalaritmetik
Malesef iki gün sabah akşam içtim antibiyotik... Ödem azaltıcı bir iğne daha yaptılar ama ertesi gün yine aynı oldum. Regl dönemine denk geldi hastalığım birde emziriyorum vücut zor toparlıyor. Sol Kulağım çok dolu asla duymuyor içi lök lök başımı öne egemiyorum basınçtan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak agriniz varsa; Iliadin spreyi damlalikli baska bir siseye bosaltin, 5 gun, gunde:2x2'ser damla her iki
BURUN deliklerine damlatin. Damla yaparken, sirt ustu yatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mentalaritmetik
Hocam merhaba kulak ağrısı ve doluluk devam ediyor. İliadin 5 gün kullandım 2 gun ara verdim yeniden 5 gun kullanacağım ama sol kulak hiç duymuyor yanaklarım sakaklarim ve boynum da ağrıyor kalıcı hasar oluşmasından endişeliyim ateş olursa mi antibiyotik tedavisi başlamalıyım birde sarı sarı geniz akıntısı başladı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mentalaritmetik
Hocam yeniden yazıyorum KBB Hastanesi'ne geldim. İşitme testi yapıldı %30 işitme kaybı olduğu ve tedavisinin bu hfta acil yapılması gerektiği yoksa kalıcı olacağı söylendi. Oksijenle ve kortizonla bir tedavi yapılıyormus. Ama ben sizin yazılarınızı okuduktan sonra İnanmak istemiyorum buna. Doğruluk payı nedir? Ani işitme kaybı faranjit sonrası ortaya çıkıp kalıcı olabilir mi yoksa yeni tuzak mı?
Düzenleyen Mentalaritmetik - 13 Eki 2023 Saat 16:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mentalaritmetik
Kulak zarını deldiler birde herhangi bişey akmadi sıvı olup olmadığını teyit etmek için.
Düzenleyen Mentalaritmetik - 13 Eki 2023 Saat 16:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN inanmayin. Asla "sagirlik" diye bir sey olmaz. Yapmayi onerdikleri; "mumbo-jumbo" tedavinin ne
yeri ne de faydasi var. Yaptiklari rezaleti goruyorsunuz degilmi!!
O doktor o kadar SALAK bir doktor ki; orta kulakta sivi olup olmadigini anlamak icin kulak zarini deliyor!! HER Orta Kulak iltihabinda; gecici bir isitme kaybi olur. Oztaki borusu acidiginda duzelir. Sakin bu dolandiriciya inanmayin. Yazarlar kismindaki 2 makaleyi okuyun. O sarlatan'in soylediklerinin tamami yalan! KACIN! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|