|
Usg |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2022 Saat 17:36 |
Hocam merhabalar, 34 yaş bayan tiroid usg değerlendirebilir misiniz, çok teşekkür ederim . İyi ki varsınız https://www.hizliresim.com/efyiykt%20
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sık sık kontrol gerekir mi, ne kadar sürede gösterilmeli acaba, usgyi radyoloji uzmNı yaptı 6 ay sonra tekrar bakalım dedi, boğaz boyun ağrım var, damarları ağrıyor sanki boynumun sağ tarafının kulaklarım ağrıyor, boğazım yanıyor bademcikte var. , fibromiyalji de var acaba ondan mı . Ne yapayım doktora gitmem gerekir mi. Psikolojikte olabilir bilmiyorum.
Düzenleyen mutlu - 13 Oca 2022 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ONCE: TSH, T4 bakilir, supheli bir durum olursa, US cekilir!
Bu degerler normal ise, sakin fazla kurcalamayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2022 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
Hocam onlar normal çok şükür, 6 yıl önce nodül var demişlerdi, 6 yıldır hiç usg çektirmemiştim. Boynum ağrıyor diye gittim. 1 cm nodül dedi 6 ay sonra kontrol dedi, etrafında bozulma kanlanma olup olmadığına bakılmalı, biyopsi VS dedi. 6 ayda belli olur mu Allah korusun bir sorun olsa yoksa duygusal mı davrandı hocam. Biraz tedirgin oldum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hormon etkisi olmayan nodullerle ugrasmayin!
|
|
![]() |
|
Hocam hiç tsh t3 t4 nasıl bile denilmedi ki, tsh t3 t4 normalse kötü huyluyla dönme ihtimali yok mudur, sizden başkasına güvenmez olduk. İyi ki varsınız hep var olun inşaallah i.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Herkeste, Tiroid kanseri olma yuzdesi kac ise, sizde de o kadardir.
|
|
![]() |
|
Hocam peki bende tiriodit var mı bu USG'ye göre, varsa iltihap için ne önerirsiniz, benim boyun yanlarım ağrıyor kulağım ara ara ağrıyor, ensem ağrıyor omuzlara doğru ağrı oluyor, fibromiyolji de var. iklim etkisi mi bilmiyorum, doktora gitmemi önerir misiniz. Bu nodüllerin kendi kendine küçülme ihtimali olabiliyor mu. tekrar tekrar teşekkür ederim.
Düzenleyen mutlu - 14 Oca 2022 Saat 14:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|