Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Meningokok aşıları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Meningokok aşıları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merveasya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Meningokok aşıları
    Gönderim Zamanı: 02 Tem 2020 Saat 22:55
Hocam merhaba ,meningokok aşılarıyla alakalı yazılarınızın hepsini okudum. Herhangi bir güncel gelişme var mı bunu soracaktım. Bizim doktorumuz bu aşıların mutlaka yapılması gerektiğini söyledi vaka sayılarının da çok oldugunu söyledi. Ve tüm doktorlar sosyal medyadan da bu aşıların yapılması gerektiğini söylüyor. Biz de endişelendik İstanbul’ da yaşadığımızdan. Size sormak istedim ne yapmalıyız? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118404
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2020 Saat 23:03
YOK... 
Zaten hicbir zaman da gerekli degillerdi... Bazi sahtekar doktorlarin gazina gelmeyin.
Hala 2 seneden beri, birakin;Menenjit salginini, tek bir hastaya  rastlayamadik!! 
Anlatilan senaryolarin tamami palavra idi.. 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2020 Saat 23:23
Biz yaptırmadık hocam doktorumuzun ısrarlarına rağmen hatta bilgisayardan meningokoklu hasta resimleri bile gösterdi. Şubat ayıydı bir milletvekilinin yeğeninin de bu hastalığa yakalandıgını ve bacağının ampute edildiğini söyledi. Kızımın bugün biraz ateşi var eşim göz akında sanki bir grilik var dedi ama normalde de biraz grimsidir. Gözleri kızardıgından biraz koyu gelmiştir dedim ama kafama takıldı. 38 derece ateş karın ağrısı ve halsizlik var şuan ama yemeğini meyvesini az da olsa yedi. Benim bir öğrencim 1. Sınıfta iken bu hastalığı geçirmiş ve şöyle söylemişti “ hocam sabah kalktıgımda vücudumun heryeri mosmordu , gözlerimin akı bile” o aklıma gelince endişelendim biraz hocam. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2020 Saat 23:25
Bu arada göz akı hafif grimsi gibidir. İnceleyince anlaşılır, şuana kadar söyleyen bile olmadı ve sağlıklı bir çocuk.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2020 Saat 23:28
Boynunun ağrıdıgını söylüyor nefesi iltihap kokuyor biraz boğazında da çok çok az iltihap noktacıkları var.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2020 Saat 23:55
Hocam şimdi iyice inceledim gözü kızardıgı için öyle görünüyor, boynunun acıdıgını ve yutkunurken Boğazının acıdıgını söyledi. Kuru öksürük var bir de.. çok özür dilerim parça parça oldu biraz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2020 Saat 00:30
Yaşı da 7 hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118404
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2020 Saat 04:19
Ates+Agiz kokusu+Dili kaplayan pas tabakasi varsa, Antibiyotik gerekebilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.