Aşılar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kırçiçeğim
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2019 Saat 13:45 |
Hocam kızım kasım 2011 doğumlu . Tüm aşılarını 2 yaşına kadar sağlık ocağında yaptırdım sizin aşı takvimindeki tüm aşıları yaptırdım okulda devam eden 1.sınıf aşılarımızda oldu. Sizi takip ettiğim için memenjit aşısı için görüşlerinizi biliyorum ve şimdilik yaptırmadım zaten siz bu kış geçti demişsiniz başka bir üye size sorduğunda ben siz ne derseniz onu yapacağım menenjit aşısı bexsero 2-10 yaş arası 2 ay arayla 2 doz olarak öneriliyor artık çevremizdeki anneler yaptırıyor Türkiyede görülmesede herkes çocuk doktoruna sorup yaptırıyor bizde sizi takip ettiğimizden şimdilik yaptırmıyoruz ama içimde bir acaba var seneye kışın hangi ayda yaptıralım 2 ay arayla 2 doz mu yapılmalı yardımcı olursanız sevinirim birşeyi atlamak istemiyorum ücret kısmına takılmıyorum yeterki doğru zamanda doğru tedavi olsun teşekkür ederim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 116930 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Su anda; Turkiye'de, bir Meningokok salgini yok.. 1 veya 6 aya kadar ara ile 2 doz yapilacak. Simdilik asinin kac sene koruyucu oldugu kesin olarak bilinmiyor. Bu sebeple, ne kadar gec yaptirirsaniz, o kadar iyi olur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|