|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2017 Saat 08:48 |
Merhaba Kadir Bey kızım45 aylık 13,5 kg .genizeti problemimiz var geçen sene kulağındaki kan gelmişti.antibiyotik kullanmamaya çalışıyoruz.iki haftadiır burnu tıkalı akıntı yoğun.serum fizyoloji kullanıyorum.kulakları yine duymuyor sesli konuşunca dediklerimizi anlıyor.dün ateşi çıktı ama çok yüksek değildi sabaha doğru ateşi düştü.şimdi midem bulanıyor diyor ama kusmadı.yoğun burun akıntısı , mide bulantısı ve işitme kaybı var.ne yapmalıyım ?kalıcı işitme kaybı olacak diye korkuyorum.her hastalandığında duyma kaybı oluyor.
|
|
![]() |
|
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öğle ateşi çıktı 39 derece .ateş düşürücü calpol verdim saat 4 gibi.halsizlıik var ara ara ayağım ,parmağım ağrıyor dedi.hiç kusmadı .nefes alış hızlı kulaklarında hassasiyet oluştu.ateşini ölçerken kulağım sıkışıyor diyor.sanırım gece kulak ağrısı başlayacak. Dilinde pas değil ama beyaz lekeler var.Ateş düşmezse Ateş düşürücü vermem gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Ateş devam ediyor Kadir Bey ,ara ara düşüp yükseliyor.ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala Iliadin damla baslamadinizmi??? Hicmi yazilarimi okumadiniz??? Atesine bos verin, Grip geciriyor, kulagina vurmus (veya vuruyor) Hemen Iliadin DAMLA baslayin... (Sprey olmaz). Gunde:2x2'ser damla(3 gun).. Bir evvelki cevabi okunun en azindan.. Cok okumaniz lazim..
|
|
![]() |
|
İlladin başladım Kadir Bey ,kulak ağrısı olmadı ama duymuyor hala.bugun keyfi iyiydi fakat huzursuz uyudu ağladı ter boşalması oldu.burun çok tıkalı ara ara akıyor yeşil sarı arası.
|
|
![]() |
|
Kadir Bey daha önce gözünde çapak akıntısı olmuştu tobrased önermiştiniz faydasını görmüştüm.Fakat çalıştığım için günde iki kez verebiliyorum.gözünde çapaklanma tekrar başladı ara ara yaş da geliyor .Eli sürekli gözünde ne önerirsiniz?Aynı ilacı kullanayım mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuyu, nasil damla ve masajlarin yapilacagini cok anlattim.... Okuyun ve uygulayin..
|
|
![]() |
|
Merhabalar Kadir Bey kızım iyi ilaçsız atlattık fakat kulakta hala duyma problemi var.bugün tekrar illadin başladım.maillerinizi okuyorum uyguluyorum fakat bu defa uzun sürdü işitme kaybı.şu an burnu tıkalı sadece.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|