Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş mide bulantısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55753
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 20:36

Konu: Ateş mide bulantısı
Mesajı Yazan: TUUUB
Konu: Ateş mide bulantısı
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2017 Saat 08:48
Merhaba Kadir Bey kızım45 aylık 13,5 kg .genizeti problemimiz var geçen sene kulağındaki kan gelmişti.antibiyotik kullanmamaya çalışıyoruz.iki haftadiır burnu tıkalı akıntı yoğun.serum fizyoloji kullanıyorum.kulakları yine duymuyor sesli konuşunca dediklerimizi anlıyor.dün ateşi çıktı ama çok yüksek değildi sabaha doğru ateşi düştü.şimdi midem bulanıyor diyor ama kusmadı.yoğun burun akıntısı , mide bulantısı ve işitme kaybı var.ne yapmalıyım ?kalıcı işitme kaybı olacak diye korkuyorum.her hastalandığında duyma kaybı oluyor.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2017 Saat 17:35
Öğle ateşi çıktı 39 derece .ateş düşürücü calpol verdim saat 4 gibi.halsizlıik var ara ara ayağım ,parmağım ağrıyor dedi.hiç kusmadı .nefes alış hızlı kulaklarında hassasiyet oluştu.ateşini ölçerken kulağım sıkışıyor diyor.sanırım gece kulak ağrısı başlayacak. Dilinde pas değil ama beyaz lekeler var.Ateş düşmezse Ateş düşürücü vermem gerekir mi?

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2017 Saat 17:43
Ateş devam ediyor Kadir Bey ,ara ara düşüp yükseliyor.ne önerirsiniz?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2017 Saat 20:44
Hala Iliadin damla baslamadinizmi???
Hicmi yazilarimi okumadiniz???  Atesine bos verin, Grip geciriyor, kulagina vurmus (veya vuruyor)
Hemen Iliadin DAMLA baslayin... (Sprey olmaz). Gunde:2x2'ser damla(3 gun).. Bir evvelki cevabi okunun
en azindan..

Cok okumaniz lazim..

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2017 Saat 21:18
İlladin başladım Kadir Bey ,kulak ağrısı olmadı ama duymuyor hala.bugun keyfi iyiydi fakat huzursuz uyudu ağladı ter boşalması oldu.burun çok tıkalı ara ara akıyor yeşil sarı arası.

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2017 Saat 21:25
Kadir Bey daha önce gözünde çapak akıntısı olmuştu tobrased önermiştiniz faydasını görmüştüm.Fakat çalıştığım için günde iki kez verebiliyorum.gözünde çapaklanma tekrar başladı ara ara yaş da geliyor .Eli sürekli gözünde ne önerirsiniz?Aynı ilacı kullanayım mı ?

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2017 Saat 22:38
Bu konuyu, nasil damla ve masajlarin yapilacagini  cok anlattim....
Okuyun ve uygulayin..

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2017 Saat 22:17
Merhabalar Kadir Bey kızım iyi ilaçsız atlattık fakat kulakta hala duyma problemi var.bugün tekrar illadin başladım.maillerinizi okuyorum uyguluyorum fakat bu defa uzun sürdü işitme kaybı.şu an burnu tıkalı sadece.

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2017 Saat 00:26
Iliadin'i kullanin..
"Isitme kaybini" nasil anladiniz??
Cep telefonundan isitip, konusabiliyorsa, bir problem yoktur.

Mesaj Tarihi: 13 Şub 2017 Saat 23:06
Normal ses tonuyla konuştuğumuzda bile anlamıyor.tekrar ettiriyor.daha önce bu o kadar uzun sürmemişti.yarın cep telefonuyla test etsem.eger duymazsa ne yapmalıyız çok endişeliyiz

Mesaj Tarihi: 14 Şub 2017 Saat 01:53
Duymazsa, 5 gun Iliadin DAMLA kullanirsiniz, acilmazsa, bir KBB doktoruna gidersiniz.

Mesaj Tarihi: 18 Şub 2017 Saat 08:59
Kadir Bey damla kullanıyorum dün iyi gibiydi biraz bu sabah duymuyor yine normal seviyedeki tv sesini duyuyor ama anlamıyor.telefon testi yapayım dediğimin çoğunu duymadıysa da yanlış anladı.kalıcı sağırlık olur mu eşim bana kızıyor antibiyotik kıllanmadın zarı erittin diyor

Mesaj Tarihi: 18 Şub 2017 Saat 19:26
Kulak damlasi kullanmadiginiz surece, "kalici" isitme kaybi olmaz..

Mesaj Tarihi: 20 Şub 2017 Saat 23:43
Merhaba Kadir Bey,kbb gittik durumuanlattım.kulağında kir vardı temizledi de.bir kulakta matlaşma var dedi.illadin kullanıyorum dedim.kullanma üç günden fazla dedi .nedenini sordum burun tıkanıklığı yapar dedi.agumentin 400mg verdi kullanmadım.10 gün sonra bakalım genizetine dedi.kulağı temizlenince duymaya başladı şükür.şu an burnu tıkalı ağzı açık nefesini tutarak uyuyor.bunun dışında keyfi iyi.antibiyotik kullanmadan kontrole götürsem mi ?bı defa ağır işitinceçok korktum.genizetine nasıl bakılıp ve teşhis konur lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Mesaj Tarihi: 21 Şub 2017 Saat 02:21
SAKIN, Antyibiyotigi ve beraberinde ne ilac verdi ise, hicbirini kullanmayin..
SAKIN: Geniz eti icin soyleyecekleri hicbir seye inanmayin..
Geniz eti, bir cins; "Lenf bezi" olup, yas ilerleyip, yeteri kadar Antikor(bagisik maddeleri) olusuncaya kadar
buyuk kalmaya devam eder.. SAKIN bu ucuz uckagida inanip, ameliyat filan yaptirmayin..
Size bir ton ise yaramaz ilaclar verecek, sonra da "-Bakin ne yaptiksa kuculmediler, buyurun Ameliyata!!"
diyecek...  Turkiye'de her sene; binlerce cocuk bu seklide gereksiz yere ameliyat ediliyor.
Bagisiklik ile ilgili makaleyi ilk sayfadaki "Yazarlar" bolumundeki yazilarimdan okuyun.

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2017 Saat 21:37
Teşekkürler Kadir Bey en son işitme uzun sürünce ve az duyunca eşim üzerime çok geldi çocuğun zarı eridi artık işitme engelli oldu diye.son kez götürdüm doktoramalesef üç gün kullandım bırakabiilir miyim antibiyotiği?benimde içime sinmiyor şu an kızım iyi sadece ağzı açık uyuyor burun biraz tıkalı gibi

Mesaj Tarihi: 24 Şub 2017 Saat 22:29
Serum fiz'e devam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat