|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2016 Saat 00:03 |
İyi iyi akşamlar Kadir bey iyi tatiller.Kadir bey sizi 6 yıldır takip ediyorum.Iki çocuğumu da sizin tedavi şeklinizle büyütüyorum.Cok duacinizim.45 aylık oğlum 2 haftadır grip,balgamli öksürük ateş kusma yaşıyor. Bende sık sık limonlu bal zencefil ıhlamur veriyorum. Henüz iyileşme yok.Ancak bugün bir Profun yazısını okudum tedirgin oldum.Bal limon zencefil ıhlamur soğan gibi verdiğimiz gıdalar çocukta ya reflü yaparmış yada astıma çevirirmis
Benim oğlan da kusunca acaba?? Dedim.Ben balgam dan kusuyor diyordum.Sizce olabilir mi? Saygılar.
Düzenleyen selege - 11 Ara 2016 Saat 00:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uc kagitci Prof, evde kendiniz tedavi etmenizi istemedigi icin o sekilde bir yerinden uydurmus.. Siz ben ne diyorsam, onu uygulayin.. Hic Reflu hastasi uye cocugu yok... Ayricada; "Reflu" de; KUSMA OLMAZ!! Mide ifrazati yemek borusuna kacar ve tekrar yutulur.. Turk doktorlari; her kusana Reflu derler, onlara kulak asmayin.
|
|
![]() |
|
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.Sizinde takipcinizim yalnız hocam oğlumun geniz akıntısı ve öksürüğü hiç geçmiyor özellikle koşup terleyince daha çok öksürüyor.Birde hocam arasıra gece uyurken diş gicirtiyor bi sebep aramalimiyim? Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun. Her cevap verdigimde, don dolas ayni sorular, ayni sirada soruluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|