Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bal Zencefil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54994
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 15:08

Konu: Bal Zencefil
Mesajı Yazan: selege
Konu: Bal Zencefil
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2016 Saat 00:03
İyi iyi akşamlar Kadir bey iyi tatiller.Kadir bey sizi 6 yıldır takip ediyorum.Iki çocuğumu da sizin tedavi şeklinizle büyütüyorum.Cok duacinizim.45 aylık oğlum 2 haftadır grip,balgamli öksürük ateş kusma yaşıyor. Bende sık sık limonlu bal zencefil ıhlamur veriyorum. Henüz iyileşme yok.Ancak bugün bir Profun yazısını okudum tedirgin oldum.Bal limon zencefil ıhlamur soğan gibi verdiğimiz gıdalar çocukta ya reflü yaparmış yada astıma çevirirmis
Benim oğlan da kusunca  acaba?? Dedim.Ben balgam dan kusuyor diyordum.Sizce olabilir mi? Saygılar. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2016 Saat 04:33
Uc kagitci Prof, evde kendiniz tedavi etmenizi istemedigi icin o sekilde bir yerinden uydurmus..
Siz ben ne diyorsam, onu uygulayin.. Hic Reflu hastasi uye cocugu yok...
Ayricada; "Reflu" de; KUSMA OLMAZ!!   Mide ifrazati yemek borusuna kacar ve tekrar yutulur..
Turk doktorlari; her kusana Reflu derler, onlara kulak asmayin.

Mesajı Yazan: selege
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2016 Saat 22:22
Teşekkür ederim hocam.Sizinde takipcinizim yalnız hocam oğlumun geniz akıntısı ve öksürüğü hiç geçmiyor özellikle koşup terleyince daha çok öksürüyor.Birde hocam arasıra gece uyurken diş gicirtiyor bi sebep aramalimiyim? Saygilar 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2016 Saat 09:25
Eski mailleri okuyun. Her cevap verdigimde, don dolas ayni sorular, ayni sirada soruluyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat