|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
masalmisra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masalmisra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2016 Saat 18:25 |
Hocam iyi gunler sırf size soru sormak için üye oldum 4 yasinda bir kızım var 2 ay önce burun akıntısı oksuruk şikayetiyle gittik antibiyotik tedavisi ile sikayetimiz geçti ama bir kaç gün sonra tekrar burnumuz tikandi ara ara 1-2 gün açilsa bile yine tikanan bir burnumuz var özellikle geceleri ağızdan nefes alıp horlama ya başladık hafif bi oksuruk oluyor kalktığında da kbb ye muayene için randevu aldım ama durduk yere geniz eti diye pat diye ameliyat falan öneriler diye korkup guvenmiyorum sonuçta 2 aylık bi geçmişimiz var bide bu sürede sadece serum fizyolojik kullanıyorum bide soğuk buhar gündüz tikali değiliz ama gece çok fena. iliadin falan denesem mi bilemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates olmadigi surece, hicbir sebep ile antibiyotik baslanmaz!! Bunu Turk doktorlarina anlatamazsiniz. Selam verseniz, antibiyotik yazarlar.
KBB herkeze ameliyat der... Meslek hayatim boyunca hicbir hastami Geniz eti ve bademcik ameliyatina gondermedim.. Bu ameliyat sevdalisi KBB doktorlari o kadar cahillerdir ki, Bademciklerin "Kalp romatizmasi" yapacagini soyleyebilecek kadar pervasizdirlar. Bir daha sakin "soguk buhar" kullanmayin.. Sicak buhar kullanin.. Soguk buhar, alt solunum yolu hadiselerinde(Astim, Bronsit, Bronsiolit gibi) kullanilir. |
|
![]() |
|
masalmisra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masalmisra
Hocam peki burnunu açmak için ne yapmam gerek ne denidiysem olmadı iliadin kullandım 3 gun oda fayda etmedi g3ce işkence çekiyor resmen kuzum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'i benim anlattigim gibi kullandinizmi??
Sirt ustu yatacak ve Iliadin DAMLA kullanilacak... Sprey degil... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masalmisra
Ben sprey kullanmıştım 3 gun hocam yeni bitti damlaya geçmem için ara vermem gerek değil mi hemen peşine kullanamam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 gun ara verin..
Eski soru-cevaplari, acele etmeden iyi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|