2 aydır tıkali olan burun
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54933
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 22:56
Konu: 2 aydır tıkali olan burun
Mesajı Yazan: masalmisra
Konu: 2 aydır tıkali olan burun
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2016 Saat 18:25
Hocam iyi gunler sırf size soru sormak için üye oldum 4 yasinda bir kızım var 2 ay önce burun akıntısı oksuruk şikayetiyle gittik antibiyotik tedavisi ile sikayetimiz geçti ama bir kaç gün sonra tekrar burnumuz tikandi ara ara 1-2 gün açilsa bile yine tikanan bir burnumuz var özellikle geceleri ağızdan nefes alıp horlama ya başladık hafif bi oksuruk oluyor kalktığında da kbb ye muayene için randevu aldım ama durduk yere geniz eti diye pat diye ameliyat falan öneriler diye korkup guvenmiyorum sonuçta 2 aylık bi geçmişimiz var bide bu sürede sadece serum fizyolojik kullanıyorum bide soğuk buhar gündüz tikali değiliz ama gece çok fena. iliadin falan denesem mi bilemiyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2016 Saat 21:36
Ates olmadigi surece, hicbir sebep ile antibiyotik baslanmaz!! Bunu Turk doktorlarina anlatamazsiniz. Selam verseniz, antibiyotik yazarlar.
KBB herkeze ameliyat der... Meslek hayatim boyunca hicbir hastami Geniz eti ve bademcik ameliyatina gondermedim..
Bu ameliyat sevdalisi KBB doktorlari o kadar cahillerdir ki, Bademciklerin "Kalp romatizmasi" yapacagini soyleyebilecek kadar pervasizdirlar.
Bir daha sakin "soguk buhar" kullanmayin.. Sicak buhar kullanin.. Soguk buhar, alt solunum yolu hadiselerinde(Astim, Bronsit, Bronsiolit gibi) kullanilir.
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2016 Saat 08:48
Hocam peki burnunu açmak için ne yapmam gerek ne denidiysem olmadı iliadin kullandım 3 gun oda fayda etmedi g3ce işkence çekiyor resmen kuzum
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2016 Saat 20:18
Iliadin'i benim anlattigim gibi kullandinizmi??
Sirt ustu yatacak ve Iliadin DAMLA kullanilacak... Sprey degil...
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2016 Saat 21:25
Ben sprey kullanmıştım 3 gun hocam yeni bitti damlaya geçmem için ara vermem gerek değil mi hemen peşine kullanamam
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2016 Saat 21:38
1 gun ara verin..
Eski soru-cevaplari, acele etmeden iyi okuyun.
|
|