|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 15:07 |
kadir bey oğlum 3 yaşında.bi kaç gündür boğulurcasına öksürüyodu.sabah uyanınca nefesinde bi farklılık hissettik çok hızlı nefes alıp veriyo karnını acınca ve kıyafetiyle bile göğsünün inip çıktığı belli oluyo..hemen doktora götürdük çok şıkışmış yatması gerekir dedi bizde işe gidicektik akşam getirelim dedik.yinede ilaçlarını yazdırdık.macrol yazdı.prednol l iğne yazdı 3 tane.ventolin ve pulmicort yazdı.çıkmadanda bi tane iğne yaptırdı bize.şimdi kötü gözüküyor bartu ateş yok halsiz nefesi bi garip napalım sizce
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE: Ventolin, sprey kullanin, sonucu bana yazin. SAKIN Prednol, Pulmicort kullanmayin.
|
|
![]() |
|
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ventolini makinada kullanılanı verdi 20 dk bir 3 defa kullandık sonra 2saatte bir kullanım dedi ona başlamadık .kullanılan 3defada nefeste değişiklik yok hemen olurumuydu bilmiyorum gece boyu kullanıcaz sabah yazarım yine ne Zaman değişiklik olur çok korkuyorum
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meslek hayatim boyunca, hicbir hastamda boyle tedavilere hic gerek olmadi... Anlamiyorum, neler oluyor, orada!!!
Ventolin neyse de, sakin Pulmicort veya Flixotide gibi kortizonlu spreyleri kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Peki Kadir bey bana diyinki şöyle yapalım sadece ventolinle devam ediyorum nefes biraz daha iyi ama hala kıyafetinden bile gözüküyo göğsünün inip çıkması halsiZ cok hep oturuyor .bekliyelimmi bu nefes olayı normal kendiliğinden sadece ventolinle düzelirmi dk soluk alışı 30civarı
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soluk alis sayisi; normale yakin. Ates yoksa sadece Ventolin sprey kullanin. Makina etkili olmayabilir.
Solunum sikintisi varsa, Bricanyl surup, gunde: 3x1 olcek (5ml) baslayin. Eski mailleri okuyun,
|
|
![]() |
|
Peki cok teşekkür bu ventolinle spreyi kaç gün günde kaç kez kaç fıs kullanalım
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tedavi makasadi ile degil, cok sikistiginda kullanin... Asiri kullanirsaniz, carpinti yapar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|