|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||
kestaneci
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kestaneci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: geniz ve burun tıkanıklıgıGönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 01:17 |
|
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 05:16 |
|
|
Surekli antibiyotik kullandiginizdan, kendi "Bagisiklik maddeleri" hic gelismedi ve en ufak hastaliklari bile, "Lenfatik sistem" ile hallettiginden, birer lenf bezi olan: Geniz eti ve bademcikleri anormal iri olacaklar...
6 seneden beri HER GUN yaziyorum: Agizda pis bir koku ve dilinde kalin bir pas tabaksi yoksa, Antibiyotik kullanmayin... Medya isine gelince:..... Medya, halk icin, kilini bile kipirdatmaz, onlar icin, kendilerine "Reklam saglayacak" firmalarin urunlerinin satisini arttiracak doktorlar gereklidir.. Bakin TV lerdeki doktorlara hepsi bir urunu tanitiyor.. Ben ne anlatiyorum?? Sizin nasil tasarruf yapacaginizi, nasil kaziklanmayacaginizi anlatiyorum... Sizlere luzumsuz masraf yapmamayi ogretiyorum... BENI NIYE GOSTERSINLER!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Ara 2014 Saat 05:18 |
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|