Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz ve burun tıkanıklıgı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46673
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 01:02

Konu: geniz ve burun tıkanıklıgı
Mesajı Yazan: kestaneci
Konu: geniz ve burun tıkanıklıgı
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2014 Saat 01:17
hocam merhaba 36 aylık oglum yaklaşık 1.5 senedir geniz eti problemi var ilk başlarda sürekli antibiyotik amoklavin kullandık bir türlü baş edemedik ve şubat 2014 te antibiyotik yarıda kesip  günlük deniz suyu sıktık ve allaha şükür yazı getirdik.agustos ayında tavsiye üzerine konyada üniversite hastanesinde bir profesor muayane olduk oda biz geniz eti biraz büyük dedi bazı testler yaptırdı ve direncinin düşük olduğunu  söyledi ve zadifen ve nasonex 3 ay kullanım verdi kasım ayında üç ay bitti ve eylül ayındada yarımdoz grip aşısı olduk .fakat oglum ilaçları kestikten 1 hafta sonra grip ve geniz eti problemi tekrar başladı.tekrar özel hastaneye gittik kulak enfeksiyonu var dedi 400 mg amoklavin verdi  7 gün kullandık sadece 2 gün iyi ve tekrar başladı burun tıkanıklıgı terlemeler uyku apneleri  tekrar götürdük kulagında sıvı birikmesi var dediler  sudafet ve nasonex verdiler ve bende sizin yazılarınızı 1 haftadır takip ediyorum ilçları almadım kullanmayacağım ALLAH rızası için bir cevap verin ne yapacagımızı şaşırdık oglum nefes alırken artık ben boguluyorum  .ve yaklaşık 100 yakın yazınız okudum biz hangi ülkede yaşıyoruz ki bu doktorları bu kadar para hırsı ve gözlerini açlık bürümüş bu dünyada ebedimi kalacaklarki insanları doğru yönlendirmeyip sürekli tuzakalrın içine çekiyorlar .bunlarla mücadelenizi niye medya üzerinden yapmıyorsunuz  teşekkür ediyorum şimdiden vereceğiniz cevaplara .ALLAH sizler gibi insanları hep yüceltsin hep coğaltsın inşaallah.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2014 Saat 05:16
Surekli antibiyotik kullandiginizdan, kendi "Bagisiklik maddeleri" hic gelismedi ve en ufak hastaliklari bile, "Lenfatik sistem" ile hallettiginden, birer lenf bezi olan: Geniz eti ve bademcikleri anormal iri olacaklar...

6 seneden beri HER GUN yaziyorum: Agizda pis bir koku ve dilinde kalin bir pas tabaksi yoksa, Antibiyotik kullanmayin...

Medya isine gelince:.....

Medya, halk icin, kilini bile kipirdatmaz, onlar icin, kendilerine "Reklam saglayacak" firmalarin urunlerinin satisini arttiracak doktorlar gereklidir.. Bakin TV lerdeki doktorlara hepsi bir urunu tanitiyor..
Ben ne anlatiyorum?? Sizin nasil tasarruf yapacaginizi, nasil kaziklanmayacaginizi anlatiyorum... Sizlere luzumsuz masraf yapmamayi ogretiyorum...
BENI NIYE GOSTERSINLER!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat