Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nasıl engellerim?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumnasıl engellerim?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeytincik Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Konu: nasıl engellerim?
    Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 22:51

Mrb Nilçin hn benim 19 aylık kızım var size danışmak istediğim konu karşı komşumuzun 4 çocuğu var ve bizim kapımızı çaldıklarında kızım sürekli onlara gitmek istiyor ve çok ağlıyor yollamadığımda.bende sürekli yollamak istemiyorum komşumuza ama kızım onlardan birinin sesini bile duysa gitmek için çok ağlıyor ve dayanılmaz bir hal aldı bu hali , çok bunaltıyor beni.hergün dışarı çıkarmaya çalışıyorum dışarı çıkarmasam bile komşumuza göturuyorum oynaması için ama sürekli orda olmak istıyor.nasıl davranmam gerekiyor bu durumda göndermediğimde ağlama krizlerini nasıl engellerim ??? ayrıca hiç oyuncakla oynamıyor evde sürekli peşimde dolanıyor bilgisayarı açmamı istiyor istedikleri olmadığında çok ağlıyor.nasıl davranmalıyım bu durumlarda ???cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2011 Saat 21:21
Merhabalar,

Kızınızla evde güzel zaman geçirerek, oyuncaklarına dikkat çekerek oyunlar oynayın böylece sizin keyifli bir oyun arkadaşı olduğunuz gördükçe oyunlardan zevk almaya başlayacaktır. 19 ay için bilgisayar erken onun için bebeklerle evcilik oynama, hamurla-parmak boya ile oynamalar gibi... Arkadaşlara muhakkak ihtiyaç duyacaktır, belki sizinle oynarken bugün uslu durduğu için bir arkadaşını çağırabiliriz gibi ödüllendirmelerden hoşlanabilir. Bunun dışında 2 yaş dönemine doğru giderken çok fazla zıtlaşmadan da kuralları koymanız gerekir. Ağladığında kararlı olun ve geri adım atmayın, sizin kararlılığınızı görünce yavaş yavaş ağlamaları da azalacaktır. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.