Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

nasıl engellerim?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30386
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 15:11

Konu: nasıl engellerim?
Mesajı Yazan: zeytincik
Konu: nasıl engellerim?
Mesaj Tarihi: 16 May 2011 Saat 22:51

Mrb Nilçin hn benim 19 aylık kızım var size danışmak istediğim konu karşı komşumuzun 4 çocuğu var ve bizim kapımızı çaldıklarında kızım sürekli onlara gitmek istiyor ve çok ağlıyor yollamadığımda.bende sürekli yollamak istemiyorum komşumuza ama kızım onlardan birinin sesini bile duysa gitmek için çok ağlıyor ve dayanılmaz bir hal aldı bu hali , çok bunaltıyor beni.hergün dışarı çıkarmaya çalışıyorum dışarı çıkarmasam bile komşumuza göturuyorum oynaması için ama sürekli orda olmak istıyor.nasıl davranmam gerekiyor bu durumda göndermediğimde ağlama krizlerini nasıl engellerim ??? ayrıca hiç oyuncakla oynamıyor evde sürekli peşimde dolanıyor bilgisayarı açmamı istiyor istedikleri olmadığında çok ağlıyor.nasıl davranmalıyım bu durumlarda ???cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

-------------
http://lilypie.com">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 18 May 2011 Saat 21:21
Merhabalar,

Kızınızla evde güzel zaman geçirerek, oyuncaklarına dikkat çekerek oyunlar oynayın böylece sizin keyifli bir oyun arkadaşı olduğunuz gördükçe oyunlardan zevk almaya başlayacaktır. 19 ay için bilgisayar erken onun için bebeklerle evcilik oynama, hamurla-parmak boya ile oynamalar gibi... Arkadaşlara muhakkak ihtiyaç duyacaktır, belki sizinle oynarken bugün uslu durduğu için bir arkadaşını çağırabiliriz gibi ödüllendirmelerden hoşlanabilir. Bunun dışında 2 yaş dönemine doğru giderken çok fazla zıtlaşmadan da kuralları koymanız gerekir. Ağladığında kararlı olun ve geri adım atmayın, sizin kararlılığınızı görünce yavaş yavaş ağlamaları da azalacaktır. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat