Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
minahayat
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
|
Konu: ne yapmalıym.lütfen yardımcı olun.. Gönderim Zamanı: 16 Kas 2007 Saat 22:30 |
merhaba hocam,bebegım 27 haft.1050gr dogdu.çokzor bır sureçten gectık ve kontroller altıdayız.şuan düzeltılmıs 4.5aylık.kilo:7500gr.boy:62cm.aptamıl2 ile beslenıyor.bır ay öncesıne kadar 2saatte bır 60cc yıyordu.miktarı arttıramıyorduk ve kusuyordu.dr.aldıgı kalorıyı az buldu ve 1saate bır 45 cc.ve ekgıdaya gectık.bırayda kılo alımı hemen degıstı.doğru olup olmadıgı konusunda tereddutlerım var.1saat çabucak gecıyor.elimde hep bıberon.oda bıkacak dıye korkuyorumne önerırsınız.bırde bebegıme su içiremiyorum.açken,kasıkla,bıberonla hersekılde denıyorum ama kusuyor öguruyor.öncelerı önemsemıyordum ama mamalar katılaşmaya basladıkca tereddutlerım olustu.neyapmalıyım.bebegımın gelısımınıde degerlendırırsenız sevınırım.çok tesekkurederım.vakıt ayırdıgınız için.
saygılarımla...
|
 |
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
Puanlar: 1788
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 11:38 |
Merhaba...
Bebeğiniz çok özel olarak değerlendirilmeli. Hem çok küçük prematür olarak doğmuş hem de büyüme- yeme sorunu olmuş. Bana ulaşabilirseniz yardımcı olur, birlikte büyütürüz. Sevgiler...
0212 280 40 30 International Etiler Tıp Merkezi
|
 |
minahayat
Üye
Puanlar: 7
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 16:01 |
teşekkürederim hocam.nasıl anlatmalıyım bılemıyorum.ama maddı olarak yasadıklarımız kızımın özel yogunbakımda 2ay yatması,amelıyatları,kısacası yasadıklarımız bızı cıddı bır sıkıntıya sokmus durumda.şuan ssk hast.de tum kontrollerımızı yaptırmaktayız.hayatımız tamamen degıstı dıyebılırım.ama dedgınız gıbı bızım durumumuz özel oldugu için buradan cevep vermenız çokzor.ben yınede vakıt ayırdıgınız için teşekkurederım.
saygılar...
pınar
|
 |
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 23:24 |
Merhaba...
Sizin bebeğinizi ekonomik koşullarınızı sıkıntıya sokmadan görmek isterim. Bana telefonla ulaşın size bir randevu ayarlayayım. Ödeme yapmanızı temin edeceğim. Sevgiler...
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 15:49 |
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 18:38 |
Merhaba...
Önceki cevabımda yanlış yazılmış olduğunu gördüm. Ödeme yapmamanızı temin edeceğim şeklinde düzeltiyorum. Sevgiler...
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9036
|
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 15:52 |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 17:11 |
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |