Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Eyvahh o da ne??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEyvahh o da ne??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rabia narin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1063
Mesajın Direkt Linki Konu: Eyvahh o da ne??
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 22:37
Merhaba Doktor bey,
sizin alanınıza girermi bilmiyorum ama bişiy sormak istiyorum..
oğlum 33 aylık ve bu aralar çok ilginç davranışlarda bulunuyor; burnunu karıştırıp sonra ağzına alıyorConfused ben ona anlatmaya çalışıyorum peçeteye silmemiz gerektiğini...ağzın yara olur hasta olursun diyorum ama ''annee yaramaz çocuklar burnunu karıştırıp ağzına alıyor diyor''bunları söylerkende uygulamalı gösteriyorConfused
birde herşeyi ağzına alma olayı tekrar başladı, hani bebekken yapıyorlardı ama aradan o kadar süre geçmişken tekrar başlaması ilginç,ayakkabısının altını yalıyor,yere düşüyor gözümüzün içine baka baka avuçlarını yalıyor...zaten suyu asla koklamadan içmez ya da yiyeceği ne varsa koklamadan hiiç yemez...
onlardan geçtim bu burun olayını napcam...internette de bişiy bulamadım..yoksa oluruna bırakıp unutmasınımı bekleyim??

şimdiden teşekkürler...sevgiler 

o ğ l u m   o l m a d a n   a s l a . . .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119871
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2008 Saat 10:15
Bir kere panik olmayın. Herkez, hergün farkında olmadan, geniz yolu ile bu "malzemeyi" bol miktarda yutuyorlar. Aynı "malzemenin" burun veya ağızdan çıktıktan sonra yenmesi biraz estetik olmuyor.
Hiç merak etmeyin bir uçak seyahatında, yanımda oturan bir yabancı aynı işi büyük bir ciddiyetle yapmış midemi bulandırmıştı.
Çocukların 10. ayda pislik devreleri başlar. Evdeki bütün terlik ve ayakkabı altları yalanır, saksıdaki gübreler yenir, elini klozetin içine sokup şapur şupur oynamaktan büyük bir zevk duyar, park bahçelik yerlerde kedi- köpek pisliklerini yerler, evde hamam böceklerini yerler, velhasıl son derecede pistirler. Tabiat bunu kasten yaptırmaktadır, zira o çocuğun mikroplarla tanışmasını istemektedir. O yüzden çocuklara steril bakmayın, temiz bakın diyoruz. Sadece pislik yapmasını önleyin, oyuncaklar, terlikler öbürlerinin yanında inanınki masum kalıyor.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 28 Ağu 2008 Saat 10:16
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.