Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirme sona mı eriyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemzirme sona mı eriyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 00:34
Orjinalini yazan: rüyabebek rüyabebek Yazdı:

sevgili burcu benim kızımda bir yaşına girmek üzere gündüzleri neredeyse hiç  emmiyor gecede senin dedigin gibi iki alıp bırakıyo ama ben mama falan vermiyorum iki saate bi kalkıp emziriyorum bebeginin emmeyi bırakmasını istemiyorsan gece mama verme derim.
evet canım onu biliyorum yani gece mama vermemem gerektiğini.. ama orda da yazdım ya işte.. doğru düzgün ememiyor.. anında uyuyup kalıyor. sabaha kadar da 40 kere uyanıyor.. sabah da bende güç kalmamış oluyor. şuanda annemler burda rahatım ama normalde başka sehrde yaşadığım için çınarı 1 saatliğine bile bırakablecegim kimsem yok.. geceden yorgun olunca da gündüz verimli olamıyorum çocuğuma.. yoksa verir miyim mama emziririm habire..
ilgilendiğin için çok sağol canımSmile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 00:45
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

yaaa amab bunu doğumdan sonra duyduğum iyi olduLOL duygucum  ben hocayı tercih ettim fark ücretini vererek oda münire hanım harika bi doktor ki bide ben erken doğumdan iki hafta yattım tııpta.çok zordu üzerimde ders bile anlattılarLOLLOL ama hiç sorunum olmadı o da hocamdan kaynaklandı galiba çok rahat ve sıkıntısız oldu sezeryanım.seninki hangi hastaneydi?Tongue
Aman şükür canım birşey olmamış ama ben üniversite içinde olduğum için her haberi alıyorum. Özellikle doğum yapacağım hastaneyi araştırırken çok düşündüm ama tıp fakültesi ilk elediğim oldu vallahi. Confused
Hocalara o kadar para vereceğime özel hastanede yapayım dedim vallahi iyi ki öyle yapmışım. Ben Anadolu Hastanesi'nde doğum yaptım. Çok eğlenceli bir doğumdu.LOLLOLLOL Çok şımarttılar beni. Sanki ilk defa doğum yapan benmişim gibi davranıyorlardı ve ben çok özel olduğumu hissettim.
Hele emzirme denemelerindeki sabırlarına şaşmıştım.Thumbs%20Up Bu kadar iyi olmayın bir daha doğurcam sizin yüzünüzden dedim.
Burcu çok özür.Embarrassed
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 00:59
olmasın bidaaaAngry
LOLLOLLOLLOLLOL
canın sağolsun arkadaşım nolcakWink
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 01:09
Burcu  biliyorsun bir süre önce bırakır gibi oldu 9 aylık falandı yanılmıyorsam.Ama şimdi sanırım hiç bırakmayacak gibiCryCry
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 01:17
Orjinalini yazan: senacım senacım Yazdı:

Burcu  biliyorsun bir süre önce bırakır gibi oldu 9 aylık falandı yanılmıyorsam.Ama şimdi sanırım hiç bırakmayacak gibiCryCry
ay zaten seninkinin maşallahı var. aman nazar değmesin dilini ısır emzirirkenLOLLOL
zamanı gelince bırakırsın birşekilde.. ne güzel alsın işte..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 09:38
Burcu Egemen de ben işe başlayınca emmeyi azalttı. 9 aylıktı işe başladığımda. Önceleri uyanıkken emmeyi reddetti, uyurken emzirdim. Gece boyu 2 saatte bir kalkıp 1 saat emziriyordum. Uyuklaya uyuklayaDisapprove Hatta uyuklamak demeyelim de uyumak diyelim... Sabah savaş gazisi gibi işe geliyordum. Bazen "Off!" dediğim zamanlar oldu ama şu an o günleri arıyorum. Çünkü benim aacan gece emmeyi de bıraktı. Uykuda bile olsa itiyor beni. Bu nedenle yaklaşık 1 aydır emziremiyorum. Ama pes ettim mi? Hayır, asla! O inatla emmiyor, ben inatla sağıp veriyorum... Zaten öğlenleri işte sağdığım sütü içmeye alışık olduğu için biberondan içerken yadırgamıyor sütümü. Sadece anne memesinden emmek zor geliyor sanırım. Biberonun rahatlığından sonra onu istemiyor diye düşünüyorum. Bunlar bacak kadar boylarıyla çok uyanık oluyorlar Burcu'cuğumLOLLOLLOL Kolayı varken zora gelmiyorlar... Neyse şimdiki duruma geleyim. Egemen ısrarla ve inatla emmiyor. Ben ısrarla ve inatla sağıyorum sütümü günde 5 kere. Yarımşar saatten 2,5 saat ediyor toplam mesaimLOLLOLLOL Zamanla süt azalır dedim ama maaşallah şimdilik iyi gidiyor.
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 14:15
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

yaaa amab bunu doğumdan sonra duyduğum iyi olduLOL duygucum  ben hocayı tercih ettim fark ücretini vererek oda münire hanım harika bi doktor ki bide ben erken doğumdan iki hafta yattım tııpta.çok zordu üzerimde ders bile anlattılarLOLLOL ama hiç sorunum olmadı o da hocamdan kaynaklandı galiba çok rahat ve sıkıntısız oldu sezeryanım.seninki hangi hastaneydi?Tongue
Aman şükür canım birşey olmamış ama ben üniversite içinde olduğum için her haberi alıyorum. Özellikle doğum yapacağım hastaneyi araştırırken çok düşündüm ama tıp fakültesi ilk elediğim oldu vallahi. Confused
Hocalara o kadar para vereceğime özel hastanede yapayım dedim vallahi iyi ki öyle yapmışım. Ben Anadolu Hastanesi'nde doğum yaptım. Çok eğlenceli bir doğumdu.LOLLOLLOL Çok şımarttılar beni. Sanki ilk defa doğum yapan benmişim gibi davranıyorlardı ve ben çok özel olduğumu hissettim.
Hele emzirme denemelerindeki sabırlarına şaşmıştım.Thumbs%20Up Bu kadar iyi olmayın bir daha doğurcam sizin yüzünüzden dedim.
Burcu çok özür.Embarrassed

bilmiyom ki duygucum bende özel istiyodum ama banada en iyisi tıp dediler.bide ben o dönem vanda görevdeydim erken doğum olunca paldır küldür geldim çok şükür uçakta doğurmadanLOLLOLhemen hastaneye yatırdılar beni bende ne olduğumu anlayamadım zatenDisapprove ama çok şükür bi problem yaşamadım allahım herkesi sağ sağlim kurtarsın inşallahStarduygu burcu kızmışmıdır ki çenemiz düştüLOLLOL

Düzenleyen bengisu - 09 Nis 2008 Saat 14:16
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 871
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 14:31
burcucum bende erken dogum yaptım kızım cenesı kuvvetsız oldugu ıcın ememıyor bıberonla beslıyorduk bende ınatla sagdım verdım yetmedıgı yerde premeture maması verdım artık 3 ay olmuştukı sutum artık damla damla kalmıştı sonra bızımkı bıraz kendını toparlayınca damla kalan sutumu emzırmeye calıştım yıne tutamadı bu sefer sılıkon başlıgı aldın onunla tutdu daha sonra 2.gun sılıkon meme başlıgından mıdesı bulandı ve memeyı tutudu bır tutdu pır tutudu ve ben 3 ay sonra emzırmenın tadına vardım ve 20 ay emzırdım sutum emzırdıkce cogaldı sankı yenı dogum yapmıştım ınan ısteyınce oluyor ben cok dua ettım emzırmek ıcın ınş sende başarırsın bu kadar uzattım kusura bakmayın bır nevı ıbret olsun anneler yılmasın Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.