Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - düşük sonrası gebelik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudüşük sonrası gebelik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canderya200 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 22:14
Orjinalini yazan: yalcin yalcin Yazdı:

slm canderya.bende 6 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim ama hala hamile kalmadım bu hafta sonu bişi varsa belli olacak! eğer  düşüklerinden herhangi birini  kürtajla aldırdıysan hamilelik süresi uzuyor diye biliyorum.çünkü ablamında ilk gebeliği kimyasal gebelikti ve düşük yaptı ve kürtajla aldılar.sonra ablamın 4 yıl sonra bebeği oldu.kürtaj hamilelik süresini uzatıyor diye biliyorum hepinizin bilgilerine sunuyorum.bu arada 2.bebeğini kendinmi düşürdün yoksa kürtajmı oldun?

canım 2. bebeğim düşüktü...parça kalmasın diye kürtaj oldum...allaha şükür 5-6 günde kanamam bitti,şu an çok iyiyim...bu ay adet olayım ondan sonraki yumurtlama tarihimde tekrar deniycez:)darısı başımıza inşallah.senin neden olmadığı belli mi? bir problem mi var...tahlil falan oldun mu?
sevgiler.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 22:15
Orjinalini yazan: zeynep zeynep Yazdı:

slm canderya.bende 6 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim ama hala hamile kalmadım bu hafta sonu bişi varsa belli olacak! eğer  düşüklerinden herhangi birini  kürtajla aldırdıysan hamilelik süresi uzuyor diye biliyorum.çünkü ablamında ilk gebeliği kimyasal gebelikti ve düşük yaptı ve kürtajla aldılar.sonra ablamın 4 yıl sonra bebeği oldu.kürtaj hamilelik süresini uzatıyor diye biliyorum hepinizin bilgilerine sunuyorum.bu arada 2.bebeğini kendinmi düşürdün yoksa kürtajmı oldun?

tam tersini söylerler hep kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay olur.bende bir tane kürtaj oldum ve hemen ardından hamile kaldım
ayyyyyyyyy:D inşallah bende hemen hamiş olurum:D
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5382
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 22:21
inşallah Derya'cım Allah sana ve isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.moralini yüksek tut ümidini hiç kaybetme ve çok fazla düşünmemeye çalış
Yukarı Dön
yalcin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2009 Saat 08:45

Yok be canım genellikle 2 ayda bir kendi isteğimle doktora gittim ama her defasında yumurtalıklarımı ve kontrol edilmesi gereken herşeyi kontrol ettirdim ama doktor hiçbirşeyin yok diyor.ben düşük yaptıktan sonra sadece kanda gebelik testi yaptırdım neden düşük olduğunu öğrenmek için herhangi bir test istemedi doktor.ilk gebeliklerde düşük olabileceğini söyledi.ve her kadının hayatı boyunca 36 tane çocuk sahibi olabileceğini ve bunlardan bir kaçının muhakkak düşük ile sonuçlanabileceğini söyledi.benim düşükte bunlardan biri imiş.Allah'ın taktiri! 7.ayı devirdim ve hala bişi yok.ilk hamileliğim ilk denemede olmuştu Ermm EN KISA ZAMANDA BEBEK HABERLERİNİ DUYARIM VE DUYARSINIZ İNŞALLAH!!!

bebişçi
Yukarı Dön
yalcin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2009 Saat 16:01
heralde hepiniz hamile kaldınız o yüzden artık kimse bişi yazmıyoooCry
bebişçi
Yukarı Dön
gülay Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2141
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2009 Saat 17:28
canlarım bebişi olmayan arkadaşlar sabredin Allah  inşallh sizide güldürür ben 20 senelik evliyim 15 sene sonra tüp bebek tedavisşiyle bir oğlum oldu şimdi 6 yaşında  oda 4 .denemede sizde sabredin canlarım  hemen pes etmeyin karamsarlığa düşmeyin 1 sene önce tekrar demnedim olmadı bir kar deş olsun dedim oğluma herşeyin başı sabır ve tedavi gerekiyosa tedavinizi olun şimdi tıp çok ilerledl  omaz diye bir şey yok yeterki Allah  versin sizde umudunızı yitirmeyin canlarım çok zor mesele bende çok şeyler yaşadım ama sonuda istediğime kavuştum sizlerinde Allah gönlünüze göre versin canlarım Clown
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 13:33

heralde hepiniz hamile kaldınız o yüzden artık kimse bişi yazmıyoooCry
Herkese selamlar siteye girip okumayalı epey oldu.çünkü öğretmenliğe başladım başlayalı çok yoğunum.
herneyse bu arada 3 martta düşük sebebi ile kürtaj olmuştum ve 24 martta adetim oldu.kanamam normalden biraz daha fazlaydı ama doktorum kürtajdan dolayı rahim genişlediği için kanamanın fazla olması normal dedi.
bu ayda adet olduktan sonra tekrar deniycez.umarım bu sefer bebişim sağlıklı olur.
sevgiler
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 16:10
benimde ilk hamileliğim düşükle sonlanmıştı(6hft'lıktı)doktorum 3 ay ara vermemi söylemişti..3 ay ara verdim 4.ayda hamile kalmıştım..ilk 3 aydaki düşükleri durdurmamak lazım bence çünkü mutlaka bir anomalileri oluyor..dikkat edin etrafınıza bebek ölümleri azaldı ama sakat ve anomalili çocuk oranı fazlalaştı...
   tekrarlayan düşüklerde mutlaka genetik inceleme yapılmalı,özellikle kromozom anomalileri araştırılmalı..
  herkese allah sağlıklı çocuklar nasip etsin...
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.