edis13 Yazdı:
selam
ben ilk gebeliğimde büyük bir sevinçle doktora gittim fakat bir türlü kalp atışını duyamadık gelişmeyen gebelik teşhisi kondu ve 8 haftalıkken kürtaj oldum. berbat günlerdi ne zaman tekrar hamile kalacağımı sorduğumda tıpta 2 ekol olduğunu bi taraf vücudun dinlenmesine zaman vermek gerektiğini bi taraf ta herhangi bir enfeksiyona bağlı kısırlığı engellemek için hemen kalmayı önerdğini söyledi ama ben doğal akışına bırakın derim dedi 3 ay tedavi gördüm bu zamanda hep tekrar hamile kalabilirmiyim diyordum tıpkı senin gibi zaman geçmek bilmiyordu sürekli bunu düşünmekten deli olcaktım sıkıntıdan kötüye gidiyordum sonra kendimi tedavi etmem gerektiğini düşündüm ve o günden itibaren yeni uğraşlar buldum kendi işimle ilgili sırf kafamı dağıtsın diye az da olsa işe yaradı 4.ayımda yeniden hamile kaldım hep korkuyordum yine olcak diye düşük iğneleri ve aspirinle devam ettim .6.aydan sonra korkularım azaldı ama yine de inanamıyordum sancılarım gelinceye kadar hep korktum ama Allah bana yardım etti ve çok tatlı bir oğlum oldu.Belki acını hafifletir ama eminim seninde olcaktır inşaallah sana dua edeceğim sende kafayı dağıttıracak bişeler ara daha rahat hamile kalırsın bu arada folik asit vitamin al |
çok saol canım beni çok rahatlattın gerçekten.sen ve diğer arkadaşlar çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz.
bende öğretmen olarak yeni atandım,p.tesi göreve başlıycam bu güzel bir uğraş olucak ve vakit geçiricem.
ama bi, taraftanda deli gönül hiç korunma kal hamile diyor ama tekrar bir düşüğü daha göze alamam.şimdi 15-20 güne tüm tahlil sonuçlarımı alırım heralde,ona göre bir yol izliycem tabii dr'umun tavsiyelerine dayanarak.
bereket biri doçent ikisi oparatör olmak üzere 3 dr 2 ay aea yeter dedi.
bu iki ayı sabırsızlıkla bekliycem.yazın umarım göbişim şiş denize girerim