Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - düşük sonrası gebelik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudüşük sonrası gebelik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1069
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2009 Saat 22:59
merhaba canım bende 3düşük yapmış bi bayanım ve hiç çocugum  yok benim ilk düşügüm 2buçuk aylıkken bebegim karnımda öldü ve aldırmak zorunda kaldım bana bebek yasagı koymadı dr'm ama ben 9ay sonra tekrar hamile kaldım ve daha bebeim 6haftalıkken kendiliginden düştü dr bebegimin gelişmedigini söyledi ve yine hamile kalma konusunu benim piskolojime bıraktı ve araştırma yapmak için bizi yönlendirmedi ve tekrar9ay sonra hamile kaldım ve 11haftalıkken gelişmedigi için onuda aldırmam gerekti ve şuan tahliller yaptırıyorum sonuçlarım çıkmadı henüz bu işler sabırla olur tatlım ben bunu ögrendim  sabırlı ol kendini üzme lütfen
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 00:59
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. umuyorum en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğe başlarsınızNuke ben 1 kere düşük yaptım ama çok küçükmüş bebek. gecikmemin 5. günü hastalanmıştım o kadar küçük yani. Confused
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 10:05
Ben de Nil'den önce yaklaşık 2 aylık düşük yapmıştım. Doktorum bana 6 ay rahimin dinlenmesini söylemişti. 14 Temmuzda düşük yaptım, 2 ay sonra Eylülün 12'sinde regl günüm 5 gün gecikince hamile olduğumu anladım. Test de pozitif çıktı.Smile Doktorum dikkat etmemi ve özellikle aktivitemi biraz düşürmemi söylemişti. Dans, dalış vs yapıyordum daBig%20smile Sonra da Nil oldu şükür. Ama dikkat etmek gerektiğini biliyorum.Wink
Yukarı Dön
sengulnal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1621
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 10:21
slm canım benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı 6 ay aravermemi söyledi dr um ve bende verdim sora ilk oğlum oldu senin gibi eltimde 2 kez düşük yapyı dr ları dinlemedi 6 ay ara vermedi 3 hamileliği 6 ay ara ile oldu tabiki dr kontrolünde ve şimdi 10 aylık bir kızı var canım dr un nediyorsa ne öneriyorsa dinle

Yukarı Dön
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 14:31
selam
ben ilk gebeliğimde büyük bir sevinçle doktora gittim fakat bir türlü kalp atışını duyamadık gelişmeyen gebelik teşhisi kondu ve 8 haftalıkken kürtaj oldum. berbat günlerdi ne zaman tekrar hamile kalacağımı sorduğumda tıpta 2 ekol olduğunu  bi taraf vücudun dinlenmesine  zaman vermek gerektiğini bi taraf ta herhangi bir enfeksiyona bağlı kısırlığı engellemek için hemen kalmayı önerdğini söyledi ama ben doğal akışına bırakın derim dedi  3 ay tedavi gördüm bu zamanda hep tekrar hamile kalabilirmiyim diyordum tıpkı senin gibi zaman geçmek bilmiyordu sürekli bunu düşünmekten deli olcaktım sıkıntıdan kötüye gidiyordum sonra kendimi tedavi etmem gerektiğini düşündüm ve o günden itibaren yeni uğraşlar buldum kendi işimle ilgili sırf kafamı dağıtsın diye az da olsa işe yaradı 4.ayımda yeniden hamile kaldım hep korkuyordum yine olcak diye düşük iğneleri ve aspirinle devam ettim .6.aydan sonra korkularım azaldı ama yine de inanamıyordum sancılarım gelinceye kadar hep korktum ama Allah bana yardım etti ve çok tatlı bir oğlum oldu.Belki acını hafifletir  ama eminim seninde olcaktır inşaallah  sana dua edeceğim sende kafayı dağıttıracak bişeler ara  daha rahat hamile kalırsın bu arada folik asit vitamin al
Yukarı Dön
canderya200 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2009 Saat 15:15
Orjinalini yazan: edis13 edis13 Yazdı:

selam
ben ilk gebeliğimde büyük bir sevinçle doktora gittim fakat bir türlü kalp atışını duyamadık gelişmeyen gebelik teşhisi kondu ve 8 haftalıkken kürtaj oldum. berbat günlerdi ne zaman tekrar hamile kalacağımı sorduğumda tıpta 2 ekol olduğunu  bi taraf vücudun dinlenmesine  zaman vermek gerektiğini bi taraf ta herhangi bir enfeksiyona bağlı kısırlığı engellemek için hemen kalmayı önerdğini söyledi ama ben doğal akışına bırakın derim dedi  3 ay tedavi gördüm bu zamanda hep tekrar hamile kalabilirmiyim diyordum tıpkı senin gibi zaman geçmek bilmiyordu sürekli bunu düşünmekten deli olcaktım sıkıntıdan kötüye gidiyordum sonra kendimi tedavi etmem gerektiğini düşündüm ve o günden itibaren yeni uğraşlar buldum kendi işimle ilgili sırf kafamı dağıtsın diye az da olsa işe yaradı 4.ayımda yeniden hamile kaldım hep korkuyordum yine olcak diye düşük iğneleri ve aspirinle devam ettim .6.aydan sonra korkularım azaldı ama yine de inanamıyordum sancılarım gelinceye kadar hep korktum ama Allah bana yardım etti ve çok tatlı bir oğlum oldu.Belki acını hafifletir  ama eminim seninde olcaktır inşaallah  sana dua edeceğim sende kafayı dağıttıracak bişeler ara  daha rahat hamile kalırsın bu arada folik asit vitamin al
çok saol canım beni çok rahatlattın gerçekten.sen ve diğer arkadaşlar çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz.
bende öğretmen olarak yeni atandım,p.tesi göreve başlıycam bu güzel bir uğraş olucak ve vakit geçiricem.
ama bi, taraftanda deli gönül hiç korunma kal hamile diyor ama tekrar bir düşüğü daha göze alamam.şimdi 15-20 güne tüm tahlil sonuçlarımı alırım heralde,ona göre bir yol izliycem tabii dr'umun tavsiyelerine dayanarak.
bereket biri doçent ikisi oparatör olmak üzere 3 dr 2 ay aea yeter dedi.
bu iki ayı sabırsızlıkla bekliycem.yazın umarım göbişim şiş denize girerimEmbarrassedStar
Yukarı Dön
canderya200 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2009 Saat 02:50
bu ara internette epey araştırıyorum bu düşük sonrası tekrar gebe kalmayı.düşükten sonra bir adet geçsin eyer piskolojik olarak kendini iyi hissediyorsan tekrar hamile kalabilirsin diyorlar.hemde epeyce kişi diyor.tabi mutlaka 3-4 ay beklemek uygundur ama küçük düşüklerden sonra tehlikesi yokmuş.
benim 8 haftalıktı düşüğüm kürtaj olalı daha 4 gün oldu konturole gittim,rahim normale dönmüş bileWinkbir kere adet olayım hemen denemeyi düşünüyorumPig
Yukarı Dön
neva Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2009 Saat 03:48
bende bir kere düşük yaptım 8 haftalıktı 2 ay sonrada tekrar hamile kaldım ama düşük tehlikesi olduğu için hap kullanmıştım yinede Smile

doktorumun bana söylediği o dönemde 8 haftalık düşük olduğu için 2 ay ara ama eğer daha büyük olsa idi 6 ay demişti tam iki ay sonrada hamile kaldım zaten Smile

Allah en kısa zamanda bebek versin sana inşaAllah hayırlısıyla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.