slm derya'cım
bende 2007 haziranda boşgebelik nedeni ile kürtaj oldum doktorum 3 ay korunmamı söyledi 3 ay sonu tekrar hamile kaldım ve 6 haftalıkken hiç ultrasonda görünmedi bile düşük yaptım.doktorum kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.
ama benim zaten ilki boşgebelik tamamen yumurta sperm birleşiminde bir problem olduğu için 2.düşükten sonra pıhtı tahilili yapılmadı.2.den sonra 4 ay kadar zaman verdi doktor hem psikolojik hemde bedenen dinlenme açısından.ama benim o süre uzadı 7 ay sonra hamile kaldım nerdeyse.eğer bu gebeliktede problem olsaydı o zaman senden istenen bütün tahliller bendende istenicekti.
hamile olduğumu öğrendiğimiz zaman ilaç kullanmaya başladım hemen düşük önleyici ve kan sulandırıcı ilk aylarda yine kanamam oldu hatta 4.aydada oldu ama şükür şu zamana geldik inşallah kucağımızdada görmek nasip olur.
benden sana tavsiye kürtajda aldıkları parçayı tahlile göndermişlerdir onun sonucu mutlaka elinde olsun ve diğer tahlillerini yaptır.hatta guatr tahlilinide yaptır çünkü oda düşüğe sebepmiş doktorum söylemişti bana.
kendini sakın şartlandırma hamile kalmam lazım bebek istiyorum diye beynin ne kadar rahat olursa hamile kalman o kadar kolaylaşıyo

.
Allah yardımcın olsun canım Rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği