|
Dogru teşhis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2022 Saat 14:07 |
Merhaba hocam grip tam geçecek gibi olup bir iki gun sonra sabahlari şiddetli öksürüğe çeviriyor her seferinde her böyle olduğunda doktora gittiğimizde akut bronsiolit diyip ilac veriyorlardı eylul ayindan beri hemen hemen her ay oluyor martin basina kadar verilen tum kortizonlu hava ve antibiyotikleri kullandik ne yazikki bide koruyucu toz veriyorlardi mart ayindan sonra bıraktık tum ilaçları ama bu mayis ayinda krupmu bronsiolit mi bilemiyorum daha sık olmaya basladi mayısın basinda yasamistik ayni seyleri daha tam toparlanmadan gene bu sabah siddettli sert öksürükle uyandi 17 aylik oglum birinci sinifa giden abisi var oda hep hasta ondan geçiyor hocam lutfen siz dogru teshisi koyarmisiniz bu geçirdiği tam olarak nedir krupmu bronsiolit mi ne kadar surer sürekli böyle tekrarlayacakmi😪
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Türk doktorları ASLA Grip teşhişs etmezler. Buna allerjileri vardır! Zira Grip teşhisinden kendilerine avanta çıkmaz.
O yüzden de, kendilerine cok avanta çıkan; Astım,Bronşit veya Bronşiolit gibi teşhisler koyarlar! 2- Birde bu hastalıklar hakkında bilgi sahibi olsalar, ona da razıyım Bronşiolit tanısının, 2 yaşından sonra konmayacağını bile bilmezler. Bu kadar cahildirler. 3- Forum sayfasından; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun. 4- Sadece Grip için anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende tum bunlari öğrendikten sonra doktora göturmuyorum hocam peki bu kadar sık hastalanmasi normalmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abiden bulaşıyor. İyi tarafı, okul zamanı geldığınde, abisinden daha az hasta olacak.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkür ederim hocam sizin yaziliranizi okuyup bilmeseydim birinci sınıfa giden ogluma her hastalandiginda doktora gidip verdikleri tum ilaçları bilincsizce kullanirdim sayenizde tek bir antibiyotikle birinci sinifi bitirdik sayilir o antibiyotigide ilk başlarda vermistim onuda bosuna vermisim pek bir işe yaramamisti iyiki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|